Η χρονιά ανήκει στην ΑΕΚ

Αδιαμφισβήτητα η φετινή χρονιά, με ακόμη ένα παιχνίδι να υπολείπεται, ανήκει στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι αυτό είναι με την Ανόρθωση στο ΓΣΖ και κρίνεται καθοριστικό για την ιστορία της ομάδας αλλά και για το μέλλον της.

Η ομάδα της Λάρνακας είναι έτοιμη αλλά και ικανή να γράψει ιστορία, τερματίζοντας για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι λόγοι που η ΑΕΚ φέτος έκανε τη διαφορά

από προηγούμενες χρονιές είναι πολλοί, αλλά οι πιο σημαντικοί είναι τρεις. Οι χαμηλοί τόνοι της διοίκησης, η τεχνική ηγεσία και το ρόστερ. Αν ξεκινήσουμε από το ρόστερ, τα εύσημα θα πάνε στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος με τον πιο χαμηλό προϋπολογισμό από τις ομάδες της εξάδας και από την ΑΕΛ, κατάφερε να φέρει ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα, αλλά και να την ενισχύσει κατάλληλα τον χειμώνα. Με πολύ καλές επιλογές σε όλες σχεδόν τις θέσεις και με παίκτες οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μια θέση. Τι να γράψουμε για τον Τόμας Κρίστιανσεν, ό,τι και να γράψουμε θα είναι λίγο, για ένα δουλευταρά προπονητή, χαμηλών τόνων και με τσαμπουκά εκεί και όταν χρειάστηκε. Η αναγνώριση της εξαιρετικής του δουλειάς επιβραβεύεται με την ανάδειξή του από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ως του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται
Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Βάντερ, Χαραλάμπους και Τομάς, με πρωτεργάτη τον Τσάβι Ρόκα και πάντα σε συνεννόηση με τον Τόμας Κρίστιανσεν, ο προγραμματισμός της ΑΕΚ συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Λαμπάν, Χατζηγιαννακού και Γκρικαλασβίλι του Οθέλλου. Έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα μέχρι στιγμής, τα οποία η επίσημη ΑΕΚ ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει και περιμένει το τέλος των υποχρεώσεών της για να αρχίσει να προβαίνει σε ανακοινώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα