"Ο κόσμος ας κλείσει τα αυτιά του"

Με ανακοίνωση της ΑΕΛ τονίζει οτι σκέψεις υπάρχουν ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση και καλεί τον κόσμο να κλείσει τα αυτιά του.

Η ανακοίνωση:

Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι πολλά μπορούν να γίνουν ενόψει της νεας χρονιάς όχι μόνο μέσα από αυτά αλλά ακόμα και μέσα απο τις καθημερινές προπονήσεις.

Τονίζουμε ότι δεν δόθηκε απο τον προπονητή μας καμία τελική λίστα παικτών προς παραμονή ή αποχώρηση, καθώς επίσης για την ώρα δεν πάρθηκε οποιαδήποτε

απόφαση για νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Υπάρχει αρκετός χρόνος και δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν βιαστικές αποφάσεις.

Σκέψεις της Διοίκησης και του προπονητή υπάρχουν, αλλά αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αφού πολλά θα κριθούν από το οικονομικό το οποίο θα βασιστεί σε πραγματικούς αριθμούς και στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας και όχι με βάση τα θέλω των οποιονδήποτε τρίτων. Οπότε ο κόσμος ας κλείσει τα αυτιά του στα όποια ονόματα κυκλοφορούν και ας παραμείνει κοντά στη Διοίκηση και στις εξαγγελίες που σύντομα θα προκύψουν και θα αφορούν το σήμερα αλλά πολύ περισσότερο και το αύριο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα