Να συνεχίσουν τους… πυροβολισμούς

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι το νέο σχήμα του Απόλλωνα αποδίδει, τουλάχιστον επιθετικά. Η ομάδα αναπτύσσεται πιο εύκολα , οι επιθετικοί πατούν πιο συχνά το κουτί του αντιπάλου, δημιουργούν και σκοράρουν.

Το 4-4-2 ο Πέδρο Εμανουέλ το χρησιμοποίησε -και στη συνέχεια το εφάρμοσε- μετά το 2-0 απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι γαλάζιοι εδώ και δυο παιγνίδια και κάτι λεπτά αγωνίζονται με το συγκεκριμένο σχήμα και τα αποτελέσματα δείχνουν

ότι ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Ο Απόλλωνας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα οχτώ φορές και μετρά τρία θετικά αποτελέσματα.

Το νέο σχήμα που εφάρμοσε ο Πέδρο Εμανουέλ απέδειξε ότι χωράει τις τρεις πιο αξιόπιστες επιθετικές λύσεις της ομάδας, τους Γκιέ, Μάγκλιτσα και Παπουλή. Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρήκαν στόχο στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις μεγάλες τους ικανότητες.

Το 4-4-2 από τη στιγμή που αποδίδει δεν πρόκειται να αλλάξει και με αυτό θα πορευτεί ο Απόλλωνας στο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Οι Γκιέ, Μάγκλιτσα και Παπουλής θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην πιο φορμαρισμένη και καλύτερη αμυντική ομάδα του πρωταθλήματος, όμως, δεν έχουν άλλη επιλογή. Θα πρέπει να πάρουν το … όπλο τους και να συνεχίσουν να πυροβολούν ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες του Απόλλωνα για το μεγάλο διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα