"Ο Απόλλωνας δεν μας απασχολεί καθόλου"

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μπιλμπάο και δεν τον απασχολεί για την ώρα το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Μια νίκη με πολλαπλά οφέλη. Η ομάδα απέδειξε και πρακτικά πως μπορεί να προσηλωθεί. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη και γενικά είχαμε μια καλή παρουσία παρά τις πολλές αλλαγές. Είχαμε τα πρώτα λεπτά από Εμπεσίλιο και το 90λεπτο του Κάνιας.
-Ο Κρίστιασνεν δουλεύει σε ιδανικές συνθήκες, έχοντας ποιοτικούς

παίκτες με την στήριξη της διοίκησης και του ιατρικού επιτελείου. Στο πρωτάθλημα θα πρέπει να παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί αν θέλουμε να το κατακτήσουμε, όπως και το κύπελλο.
-Ο Απόλλωνας δεν μας απασχολεί καθόλου. Ο ΑΠΟΕΛ αρέσκεται στα δύσκολα. Χθες ολοκληρώσαμε το 40κοστό παιχνίδι της σεζόν. Διαπιστώνουμε ότι το βάθος στο ρόστερ είναι και σε αριθμό και σε ποιότητα.
-Είναι μια δύσκολη αποστολή. Είναι μια ομάδα με πολλή ποιότητα που πρέπει να κερδίσουμε. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ευελπιστούμε ότι θα φύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Είναι ένα παιχνίδι που ο κάθε ΑΠΟΕΛιστας θέλει να είναι παρών. Να δούμε ένα ΓΣΠ ντυμένο στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.
-Ένα εισιτήριο για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ δεν μπορεί να είναι στη τιμή ενός εισιτηρίου του κυπριακού πρωταθλήματος. Αρκετός κόσμος έχει δίκαιο για την τιμή. Είναι μια λογική τιμή σε σχέση και με τις υπόλοιπες χώρες. Υπάρχει αρκετά μεγάλη προπώληση και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα