Απογευματινή σύσκεψη στο Υπ.Μεταφορών για Λιμάνι Λεμεσού

Να αναλάβει ο καθένας τις όποιες ευθύνες του αναλογούν, διεμήνυσε ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης μετά τις ανακοινώσεις κομμάτων εναντίον του αναφορικά με τον χειρισμό που γίνεται στο λιμάνι της Λεμεσού. Απογευματινή συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού για συντονισμό.

Πιέσεις δέχεται ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης μετά τη σωρεία προβλημάτων που σημειώνονται στο Λιμάνι Λεμεσού. Ερωτηθείς στην εκπομπή του Ράδιο Πρώτο «Όλα στο φως» κατά πόσο νιώθει την ανάγκη

να παραιτηθεί μετά τις αντιδράσεις ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, και Οικολόγων ο κ. Δημητριάδης δήλωσε πως προτεραιότητά του είναι να λυθούν όλα τα προβλήματα στο Λιμάνι, τα οποία, χαρακτήρισε επιλύσιμα.

Δεν μπορεί λίγες μέρες μετά που μπήκαν οι διαχειριστές να μιλάμε για αποτυχία, αυτό θα το δείξει ο χρόνος, είπε στη συνέχεια υπενθυμίζοντας τις 30 μέρες πίστωσης χρόνου που ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Θα ήταν σωστό να αφήσουμε το σύστημα να δουλέψει και «όπου υπάρχουν ευθύνες ο καθένας να τις αναλάβει», είπε ο Υπουργός.

Ακολούθως ανέφερε πως το θέμα της παραίτησης είναι δικό του και το Προέδρου Αναστασιάδη.

Δεν είδε κατ' ιδίαν τον ΠτΔ μετά το Υπουργικό

Στη συνέχεια ο κ.Δημητριάδης ερωτήθηκε για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με το πέρας του Υπουργικού απαντώντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο Πρόεδρος ρώτησε για το θέμα του λιμανιού εντός του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά όταν ολοκληρώθηκε αποχώρησα, πρόσθεσε.

Απογευματινή συνάντηση

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 16:00 ο Υπουργός Μεταφορών θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο γραφείο του στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει συζήτηση με το συντονιστικό όργανο.

«Αν υπάρχουν θέματα ευθύνης θα το δούμε στην ώρα του», επανέλαβε στη συνέχεια.

Απαράδεκτες οι δηλώσεις Περδίκη

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του Πρόεδρου των Οικολόγων, Γιώργου Περδίκη, ο Υπουργός είπε πως δεν πρόκειται καν να τις σχολιάσει, λέγοντας, ωστόσο, πως τις βρίσκει απαράδεκτες. Σε δηλώσεις στα γραφεία του Κινήματος, ο κ. Περδίκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «το γεγονός ότι έχει επιρρίψει την ευθύνη για τις τεράστιες καθυστερήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία του λιμανιού της Λεμεσού σε κάποιες αόριστες πληροφορίες και σε ψιθύρους για τάχα δολιοφθορές στα μηχανήματα, αποτελεί μια ένδειξη της απαράδεκτης συμπεριφοράς του Υπουργού, ο οποίος αρνείται να αναλάβει τις δικές του ευθύνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα