"Έρχονται μεταγραφικές εξελίξεις"

Θέμα χρόνου θεωρείται να προκύψουν μεταγραφικές εξελίξεις στην Ανόρθωση. Η διοίκηση Ανδρέα Παντελή εντατικοποιεί τις προσπάθειες απόκτησης δεξιού, ακραίου αμυντικού, καθώς από τη στιγμή που αποχώρησαν Σιβού και Μπανταλόφσκι προκύπτει κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτό υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της "κυρίας" Σάββας Πηλακούτας μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Επίσης αναφέρθηκε στην περίπτωση Καμαρά, στην αποχώρηση του Σιβού, αλλά και για το αγωνιστικό μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Εθνικού ανέφερε πως: «Κάναμε το καθήκον μας και τίποτα περισσότερο.

Οι ιδιαιτερότητες με τη λογική ότι ήταν ένα παιγνίδι που αγωνιστήκαμε με πολλά προβλήματα, έχοντας στην αποστολή 16 παίκτες, εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας. Ήμασταν καλύτεροι. Μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, αλλά η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί που μας διατηρούν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκεί θέλουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Σιβού που αποχώρησε εν μέσω αποθέωσης: «Είναι από τις στιγμές που βλέπουμε τη διαφορετικότητα. Μετά τον Γκονσάλβες, άλλος ένας παίκτης αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια. Ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και πολύ καλός χαρακτήρας. Γι’ αυτό υπήρξε φόρτιση. Πάντα έδινε τον καλύτερο του εαυτό και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά. Θα μας λείψει, αλλά θα τον παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας στο Μουντιάλ».

Για τον Καμαρά είπε: «Υπάρχει πρόταση για την απόκτηση του Καμαρά με εξάμηνο δανεισμό. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής μετά και από την αποχώρηση του Σιβού. Θεωρείται κάπως δύσκολο να αποχωρήσει, αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε. Μεταφέρω τα δεδομένα όπως έχουν σήμερα».

Για πιθανές μεταγραφές είπε: «Θα γίνει κίνηση δεξιού οπισθοφύλακα, αφού έφυγαν Σιβού και Μπανταλόφσκι. Επιθυμία του προπονητή είναι να βρούμε παίκτη που μπορεί να δίνει λύσεις και σε άλλες θέσεις. Θα εξετάσουμε και το ενδεχόμενο αν θα γίνει 4η κίνηση και ειδικά στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Καμαρά. Όσο περνάνε οι μέρες, θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Για τον Ντουγκλάο: «Πέτυχε το τέταρτο συνεχόμενο γκολ. Κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, το πανηγύρισε και αρκετά, αφού δεν βλέπουμε κάθε μέρα να σκοράρει κάποιος κεντρικός αμυντικός με τόση συχνότητα».

Για το ματς με την Πάφο είπε: «Μας ενδιαφέρει το πώς θα παρουσιαστούμε, αλλά έχουμε μπόλικες μέρες μέχρι τον αγώνα. Οι παίκτες μας είναι με τριήμερο ρεπό. Θα δούμε τι γίνεται με τους τραυματίες, αλλά και με τα νέα μας αποκτήματα. Πέραν των βαθμών, επιπλέον κίνητρο είναι το ότι η Πάφος είναι μια ομάδα που δεν κερδίσαμε στον πρώτο γύρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα