"Έχουμε ακούσει αρκετά αστεία πράγματα από την ΑΕΚ"

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τα όσα ακολούθησαν του χθεσινού ντέρμπι με την ΑΕΚ και τόνισε ότι έχουν ακουστεί αρκετά αστεία πράγματα από τους Λαρνακείς.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Δεν ήταν επιλογή μας να ξεκινήσουμε το τρίτο ημίχρονο. Οι δηλώσεις Καταλά έφεραν αυτή την αντιπαράθεση. Κάποιοι έχουν προάγει ως πρώτο θέμα ότι το παιχνίδι γι’ αυτούς τέλειωσε στο 30’. Δεν ξέρω κανένα

παιχνίδι που τελειώνει στο 30’. Υπήρχε μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και πέτυχε άλλα δυο γκολ.
-Αυτό δεν το επιλέξαμε εμείς. Η ΑΕΚ έχει εκδώσει ανακοίνωση που αναφέρεται στη διαιτησία. Αναφέρεται σε κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Η ΑΕΚ γνώριζε τον διαιτητή και γνώριζε και την αλλαγή που έγινε. Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει τέτοιες προσβάσεις που μπορεί να γνωρίζει ότι έχει γίνει και αλλαγή διαιτητή, είναι κάτι που δεν μας εκπλήσσει. Η ανοικτή γραμμή που μεταφέρει τις εξελίξεις είναι τόσο δυνατή, που τους έκανε μέχρι και ζωντανές μεταδόσεις για το πώς τοποθετήθηκε στο παιχνίδι ο διαιτητής. Θα πρέπει να απαντηθεί αυτό από την ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε και τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις. Από ποιους ήταν ενήμεροι; Όταν βγαίνουμε δημόσια, πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τι λέμε. Έχουμε ακούσει αρκετά αστεία πράγματα από την ΑΕΚ.
-Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια απέναντι στην ομάδα που δείχνει ως η πιο σοβαρή διεκδικήτρια. Είναι στη 2η θέση και δείχνει την ποιότητά της. Τα περιμένει όλη η φίλαθλη Κύπρος και εμείς. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το αποδείξουμε και κόντρα στον Απόλλωνα. Θα μας δυσκολέψει αρκετά, αφού είναι εκτός τα νέα αποκτήματα και οι τραυματίες.
-Θα στερηθούμε το Νότιο πέταλο. Περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο για να υποστηρίξει την ομάδα. Ο κόσμος δείχνει ότι επιστρέφει και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχει και συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα