Αλαφούζος: «Ντροπιαστική κατάσταση»

Σε ξένο μέσο ενημέρωσης μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC.

Αναλυτικά τα όσα έιπε:

«Ο μόνος δρόμος για να πάμε μπροστά είναι αυτός του συμβιβασμού. Τόσο η UEFA, όσο και η FIFA

να καθίσουν κάτω να μιλήσουν και να λύσουν το θέμα. Πολλά μέλη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες. Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα. Είναι ντροπιαστική αυτή η κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την σοβαρότητα της κατάστασης τόνισε: «Η εντύπωσή μας είναι οτι πρόκειται για μία σοβαρή κατάσταση. Όλοι προτιμούν να σπρώξουν στα σκουπίδια κάτω από το... χαλάκι αντί να λύσουν το θέμα. Προσποιούνταν οτι όλα ήταν καλά, ενώ γίνονταν πολλά πράγματα».

Για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να προκύψει επισήμανε: «Η απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν καταστροφικό. Νομίζω οτι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα