Αγκαλιάζει τον τίτλο το Ευρωπαϊκό

Αγκαλιάζει τον τίτλο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο το οποίο ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κόντρα την Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ κερδίζοντας με 27-19 και ξέφυγε με 8 βαθμούς διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ντέρμπι ήταν συγκλονιστικό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τουλάχιστον μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όταν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατάφερε να πάρει διαφορά ασφαλείας την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο μέρος οι δύο τους ήταν κοντά στο σκορ κλείνοντας το ημίχρονο με το ισόπαλο 11-11 και μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ

σε νεκρό χρόνο. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα λάθη από πλευράς ΣΠΕΣ σε συνδυασμό με την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να κάνουν απόσταση ασφαλείας και να κατακτήσουν τον αγώνα με το τελικό 27-19.

Στα άλλα παιχνίδια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο Παρνασσός επί του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς με 28-26 σ' ένα επίσης συναρπαστικό αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με την ομάδα του Στροβόλου να κάνει ολική ανατροπή. Τέλος ο Προοδευτικός Πάφου επικράτησε επίσης δύσκολα της Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου με 27-22 στο κλειστό της Αφροδίτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 12ης Αγωνιστικής:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο - Α.Σ.Σ.ΣΠΕΣ 27-19

Παρνασσός Στροβόλου - Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 28-26

Προοδευτικός Πάφου - Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου 27-22

Keywords
Τυχαία Θέματα