ΑΠΟΕΛ: Συνέχισε την παράδοση...

Ακόμα ένα ντέρμπι αιωνίων βάφτηκε γαλαζοκίτρινο. Ο ΑΠΟΕΛ διπλασίασε τις φετινές νίκες του σε βάρος της Ομόνοιας, συνέχισε την παράδοση των τελευταίων χρόνων και διεύρυνε το αήττητο σερί σε 15 αγώνες!

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και με βάση τη συνολική εικόνα του αγώνα πήρε ότι άξιζε. Η ομάδα του Κρίστιανσεν δυσκολεύτηκε μέχρι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αφού οι ευκαιρίες που δημιούργησε

στο πρώτο ημίχρονο, είτε περνούσαν έξω, είτε σταματούσαν στον Παναγή. Ευτύχισε, όμως, να σκοράρει δυο τέρματα από το σημείο του πέναλτι σε καθοριστικότατο σημείο και έβαλε τις βάσεις για ακόμη μια επιτυχία σε βάρος του αιώνιου αντιπάλου του.

Οι γαλαζοκίτρινοι επιχείρησαν και σε μεγάλο βαθμό κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την γρηγοράδα τους στην επίθεση, κάτι που δεν μπόρεσαν στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τους στοίχησε. Σήμερα, είχαν την διάθεση και να επιτεθούν και να δημιουργήσουν κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να… σπάσει το ρυθμό και να κάνει συντήρηση δυνάμεων, όμως, λίγο έλειψε να το πληρώσει. Σε μια ανύποπτη φάση ο Γιαμπερέ έχασε από τα μάτια του την μπάλα και ο Ντάρμπισάιαρ μείωσε. Μπορεί μέχρι το τέλος του αγώνα να μην απειλήθηκε ο Βάτερμαν, αλλά υπήρχε και η ανησυχία και ο κίνδυνος της ισοφάρισης.

Η συνέχεια

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο ΑΠΟΕΛ θα αφήσει στο περιθώριο τα επικείμενα ντέρμπι και θα επικεντρωθεί στο ιστορικό πρώτο ραντεβού με την Άντερλεχτ. Τα δεδομένα θα είναι σαφώς διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες μεγάλες προκλήσεις. Οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να βάλουν τις βάσεις για το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στο Βέλγιο. Έχουν και τις δυνατότητες και την ποιότητα να το πετύχουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα