Αυτός ναι ήταν ο Απόλλωνας!

Αυτός ναι ήταν ο Απόλλωνας. Αυτή ήταν η ομάδα που οι οπαδοί της είδαν στην Α φάση του πρωταθλήματος και πίστεψαν στην κατάκτηση του τίτλου. Ένας Απόλλωνας που κυριάρχησε πλήρως στο ντέρμπι κορυφής (από το 17 και μετά), είχε 17 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις δύο του αντιπάλου του, επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα δίμηνο, πλησίασε ξανά στους δύο βαθμούς από την κορυφή και είναι αποφασισμένος να παλέψει με όλες τους τις δυνάμεις για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αν ο Απόλλωνας κάνει δύο νίκες του αρκεί μια ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ

για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής αφού υπερέχει του αντιπάλου του σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Το 3-4-3 που επέλεξε ο Τον Κάανεν αποτέλεσε το κλειδί για την μεγάλη κυανόλευκη νίκη. Μόλις οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τα πατήματα τους κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και έφθασαν στην μεγάλη νίκη. Κορυφαίοι για τους κυανόλευκους οι Μεριέμ, Χαμντανί και Γουήλερ ενώ mvp ο Φώτης Παπουλής με το υπέροχο τέρμα που σημείωσε. Οι κυανόλευκοι είχαν τεράστιο πάθος και μεγάλη θέληση για την νίκη ενώ στο τέλος την πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο του που ήταν εκπληκτικός. Παρά τις πολλές απουσίες (Σανγκόι, Οουόν, Γκίε, Αντράντε, Αγγελή, Ρομπέρ, Βασιλείου) ο Απόλλωνας λειτούργησαν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και θα έπρεπε να κέρδιζε με μεγαλύτερο σκορ.
Πάντως η νίκη είχε και κόστος αφού ο Απόλλωνας έχασε τρεις παίκτες για τον αγώνα με την Ανόρθωση. Οι Μεριέμ και Τουράμ συμπλήρωσαν κάρτες ενώ ο Λόπες αποβλήθηκε. Στον αντίποδα ο Σανγκόι εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.

Keywords
Τυχαία Θέματα