ΑΕΛ: Ξέμειναν από δυνάμεις και... συγκέντρωση

Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα επέστρεφε στη Λεμεσό με το διπλό, το παιχνίδι αντιστράφηκε και ξαφνικά είδαμε την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου να μένει από δυνάμεις.

Μέχρι το 79' και όταν δέχθηκε την ισοφάριση στεκόταν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του ΑΕΚ Αρένα. Αυτό που της στοίχισε τη νίκη ήταν η κακή εικόνα του β' ημιχρόνου και οι λανθασμένες εκτιμήσεις στην άμυνα. Βέβαια η βολίδα του Ακοράν ήταν άπιαστη, δεν έχει καμία ευθύνη ο Ρόμο, το 2-1 όμως

θα μπορούσε να αποφευχθεί αν η αμυντική γραμμή λειτουργούσε σωστά. Στην προηγούμενη αγωνιστική η λεμεσιανή ομάδα δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα και χθες στο τελευταίο δεκάλεπτο χάρισαν γιατί περί χάρης ήταν, τη νίκη στην ΑΕΚ. Για να κερδίζεις τέτοιους είδους παιχνίδια επιβάλλεται να είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στο 90άλεπτο δηλαδή συν της καθυστερήσεις. Ένα στοιχείο που έλειψε από την ΑΕΛ και στην 9η αγωνιστική και στην 10η αγωνιστική.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκανε λόγο για τον κακό προγραμματισμό της ΚΟΠ αφού σε έξι μέρες έδωσαν 3 παιχνίδια, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αν θες να είσαι μεγάλη ομάδα με επαγγελματισμό. Το μόνο θετικό είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και ο Χριστοδούλου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σε πολλά πράγματα τα οποία δεν του άρεσαν ούτε στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, ούτε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αλκή ούτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα