ΑΕΛ: Ο… μονόδρομος προς την επιτυχία

Αισιοδοξία και θετική ενέργεια στις τάξεις της ΑΕΛ για τον επαναληπτικό… τελικό με τον Ερμή.

Μόνο τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας σκέφτονται στην ΑΕΛ. Ο αγώνας της επόμενης Τετάρτη στο «Αμμόχωστος», τελικά, διαχωρίζει τη φετινή χρονιά από την εντελώς αποτυχημένη στη μέτρια χρονιά. Κανείς στη λεμεσιανή ομάδα δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί αρνητικά για την έκβαση που θα έχει η αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης. Ίσως λόγω της

νίκης στον πρώτο αγώνα. Το 1-0 μπορεί να μην εξασφαλίζει πρόκριση, όμως, κακά τα ψέματα, είναι μια πολύ καλή προίκα ενόψει του επαναληπτικού. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο κ. Χριστοφόρου, που έχει πικρή πείρα από την ομάδα της Αραδίππου. Γι' αυτό και προετοιμάζει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορεί, για να παρουσιαστεί με το καλό της πρόσωπο την Τετάρτη.

Το εκτός έδρας γκολ αποτελεί για την ΑΕΛ το κλειδί της πρόκρισης στον ημιτελικό. Αν η λεμεσιανή ομάδα σκοράρει στην έδρα του αντιπάλου της, ειδικά αν το πετύχει πρώτη, τότε μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρόκριση. Γιατί το να δεχθείς τρία γκολ με την ψυχολογία υπέρ σου, όπως και να το κάνουμε, θέλει προσπάθεια. Άλλωστε και στον προηγούμενο γύρο με τον Εθνικό, το γρήγορο γκολ του Σαρδινέιρο ήταν εκείνο που άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση. Ο κ. Χριστοφόρου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τον αγώνα του Σαββάτου με τον Οθέλλο, έτσι ώστε να προετοιμάσει όσο καλύτερα την ομάδα του για το καθοριστικότερο παιγνίδι της φετινής χρονιάς.

Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κάποιος για πιθανό σχήμα και πιθανή 11άδα. Υπάρχουν ακόμα 5 προπονήσεις και ένας αγώνας για να αποφασίσει ο κ. Χριστοφόρου για το ποιους θα χρησιμοποιήσει. Αυτήν τη στιγμή ο πονοκέφαλος είναι ο τραυματισμός του Σαμπού, αφού θα χάσει, σύμφωνα με την επίσημη ΑΕΛ, την αναμέτρηση. Χθες οι Σιέλης και Ναντό συμμετείχαν στο ζέσταμα, αλλά στη συνέχεια δεν αγωνίστηκαν στο διπλό, εξαιτίας τραυματισμών που προέκυψαν από την προπόνηση της Τρίτης. Ο Ντιαλό για δεύτερη σερί μέρα περιορίστηκε στο σπίτι, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί και δύσκολα θα είναι έτοιμος για το Σάββατο. Θυμίζουμε ότι για τον αγώνα του Σαββάτου εκτός είναι ο Σαμπού και οι τιμωρημένοι Μπεμπέ, Σιέλης και Σακέτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα