ΑΕΚ: Ελπίζει σε κάτι καλύτερο

Με την ίδια φιλοσοφία και με ανεβασμένη την ψυχολογία, στοχεύει στην ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το να φτάνεις στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και να έχεις ήδη πετύχει τους αρχικούς σου στόχους, σίγουρα είναι επιτυχία. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον φετινό προϋπολογισμό της ΑΕΚ, τότε η επιτυχία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία. Η φετινή χρονιά δεν έχει τελειώσει και η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία και να εξασφαλίσει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χαρακτηριστικές

ήταν και οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΕΚ στο Ράδιο Πρώτο: «Αφού μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε, μετά την εξάδα, θα ψάξουμε για το καλύτερο. Πάμε βήμα-βήμα και αν καταφέρουμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα σημαίνει ότι κάναμε καλά τη δουλειά μας. Η προσοχή μας τώρα είναι μόνο στη Δόξα». Και, βέβαια, αφού έφτασε μέχρι εδώ και με βάση τα όσα έχει δείξει μέχρι εδώ, δικαιούται να ελπίζει και σε κάτι καλύτερο. Αν δεν πιστεύεις στις δυνατότητες της ομάδας σου, τότε δεν θα πετύχεις ποτέ τους στόχους σου. Οι διοικούντες την ΑΕΚ πίστεψαν από την αρχή ότι μπορούσαν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο καθένας δούλεψε με επαγγελματισμό στο πόστο του και το αποτέλεσμα για την ώρα τούς δικαιώνει. Και γράφουμε για την ώρα, αφού η χρονιά ακόμη δεν τέλειωσε και οι «κιτρινοπράσινοι» βλέπουν ακόμη πιο ψηλά και τον επόμενο στόχο, ο οποίος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Αυτό μπορεί να το πετύχει, είτε μέσω της τελικής της θέσης στο πρωτάθλημα είτε μέσω κυπέλλου. Μετά τον αγώνα με τη Δόξα, η ΑΕΚ θα έχει να αγωνιστεί σε δώδεκα ντέρμπι, αν υπολογίσουμε και τα ημιτελικά του κυπέλλου, μπορεί και δεκατρία αν φτάσει μέχρι τον τελικό. Στα δύσκολα παιχνίδια η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν τα πήγε πολύ καλά φέτος και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια πήρε αρκετούς βαθμούς. Αυτό το στοιχείο, αλλά και το γεγονός ότι η ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, θα την βοηθήσει πάρα πολύ στην τελική καθοριστική ευθεία.

Πάνοπλη στο ΜακάρειοΧωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα διεξάγονται οι προπονήσεις των «κιτρινοπράσινων», με τον Τόμας Κρίστιανσεν να ετοιμάζει το πλάνο του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Κατωκοπιάς θα τα δώσει όλα για βαθμολογικό κέρδος για τους δικούς της λόγους και ο Δανός τεχνικός μελέτησε αρκετά και το προηγούμενο παιχνίδι της Δόξας με την Ανόρθωση. Μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα θα είναι ο Μασάνα στη θέση του τιμωρημένου Μουρίγιο. Απ' εκεί και πέρα δεν αναμένεται να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή στο αρχικό του σχήμα και θα βασιστεί σε αυτούς που συμμετείχαν στα τελευταία δύο καλύτερα παιχνίδια της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα