ΑΕΛ: Είναι αναγκασμένη…

Η ήττα από την Ανόρθωση έφερε την ομάδα της ΑΕΛ σε πολύ δύσκολη θέση. Βλέπει την εξάδα να απομακρύνεται περισσότερο αφού αυτή τη στιγμή είναι πέντε βαθμούς μακριά από τον 6ο στη βαθμολογία Ερμή.

Βέβαια όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες είναι αναγκασμένη να τις κυνηγήσει και στο τέλος θα κάνει ταμείο. Η χρόνια για την ΑΕΛ ήταν αρκετά δύσκολη. Με τις αλλαγές τόσο του προπονητή αλλά και παικτών που ήρθαν το καλοκαίρι

δεν κατέστη δυνατόν να βοηθήσουν άμεσα στην ομάδα.

Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΛ Χριστάκης Χριστοφόρου προσπαθεί με ότι έχει αλλά και με την ενίσχυση του Ιανουαρίου να πάρει την ομάδα μπροστά. Βέβαια θα χρειαστεί χρόνος και ίσως το τρένο της πρώτης εξάδας να χαθεί. Αυτό που έχει όμως σημασία για την ομάδα της λεμεσού αυτή τη στιγμή είναι να κτίσει για τη νέα χρονιά και παράλληλα να συγκεντρωθεί στον δεύτερο της στόχο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Ακόμη και σ’ αυτό το σημείο η ομάδα της Λεμεσού έχει δύσκολο έργο παρά του ότι έχει το προβάδισμα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Το 1-0 του Τσιρείου βάζει την ομάδα του Κύπριου τεχνικού σε θέση οδηγού αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση και να συνεχίσει το έργο της.

Η ψυχολογία σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά ο Χριστάκης Χριστοφόρου και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν το καθήκον τους και να πάρουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα