ΑΠΟΕΛ: Οι αλλαγές θέλουν δουλειά

Είναι γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στα καλύτερα του. «Έπιασε» το αρνητικό του ρεκορ συμπληρώνοντας πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (κάτι που πέτυχε το 2007/08) ενώ φέτος δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τις τρεις τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος. Οθέλλο 1-1, Αγία Νάπα επίσης 1-1 και με Δόξα 0-0.

Παράλληλα χθες κόντρα στην ομάδα της Αθηένου δέχθηκε

γκολ για πέμπτο σερί παιχνίδι. Κόντρα στην Ανόρθωση την οποία κέρδισε με 1-0, ακολούθησαν τα παιχνίδια με ΑΕΚ 4, Ερμή 2, Αγία Νάπα 1, ΑΕΛ 2 για να φτάσουμε στο χθεσινό με τον Οθέλλο.

Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας Τόρστεν Φινκ δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι άμεσα. Οι αλλαγές θα χρειαστούν αρκετό καιρό μέχρι να περάσει τη δική του φιλοσοφία και δουλειά στον Αρχάγγελο. Ωστόσο όλοι ευελπιστούν ότι μέχρι να γίνει αυτό οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα χάσουν το τρένο του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως μέσα από την ισοπαλία είδε και θετικά στοιχεία.

Μιλούσε βέβαια για το πάθος και την θέληση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την ισοφάριση του αγώνα σε 1-1, αφού προηγουμένως σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Βέβαια ρόλο έπαιξαν και οι πολλές απουσίες (Manduca, Αλωνεύτης, Sheridan, Vinicius, Εφραίμ, Gomes και Σωτηρίου) που είχε ο τεχνικός της ομάδας αφού κάποιοι απ’ αυτούς είναι και βασικά στελέχη. Το στοίχημα για τον Φίνκ είναι να θέσει πλέον την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ποδοσφαιριστές υπάρχουν αρκετοί φτάνει να περάσει τη δική του φιλοσοφία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα