ΑΕΛ: Από τελικό σε τελικό

Μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ αναγκάστηκε να αγωνίζεται με επιπλέον πίεση και ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο για το υπόλοιπο, μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Με την πάροδο του χρόνου η δουλειά του Χριστάκη Χριστοφόρου έχει αρχίσει να αποδίδει και να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αγώνα της ομάδας. Μια ομάδα που με την είσοδο του 2015 είδε τις ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα να εξανεμίζονται, ωστόσο η βελτίωση της εικόνας έφερε και αποτελέσματα και αυτή την στιγμή

η ΑΕΛ διαθέτει ζωντανές τις ελπίδες της για τον… αναπροσαρμοσμένο στόχο της εξάδας.Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο για περίπου δυο μήνες η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου και να κερδίσει τον Ερμή (1-0) στον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στα ημιτελικά αλλά και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 6ης θέσης.

Ενώπιον της ΑΕΛ, ακόμα ένας τελικός. Αφού εάν χάσει μένει εκτός διεκδίκησης της 6ης θέσης, εκτός εάν χάσει ο Ερμής από τη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου για ακόμα μια αγωνιστική, έχοντας την πλάτη στον τοίχο καλείται να ανταπεξέλθει και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα