H PwC αναλαμβάνει τη μυστική ψηφοφορία των Oscars

Για 81η συνεχόμενη χρονιά η PwC αναλαμβάνει και φέτος τη διεξαγωγή της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας των Oscar για λογαριασμό της Aμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Η PwC ανακοίνωσε ότι η Martha L. Ruiz ορίστηκε ως νέα συνεπικεφαλής της ομάδας των όσκαρ,

στο πλευρό του Brian Cullinan, που θα επιβλέπει τη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας των Oscar, αντικαθιστώντας τον επί χρόνια συνεπικεφαλής της ομάδας Rick Rosas.

Η Ruiz, Συνέταιρος της PwC, γίνεται μέλος μιας πολύ μικρής ομάδας που πάνω από ογδόντα χρόνια προστατεύει τα διασημότερα και ασφαλέστερα μυστικά στον κόσμο. Η Ruiz και ο Cullinan θα είναι οι μόνοι δύο άνθρωποι στον κόσμο που θα γνωρίζουν τα ονόματα των νικητών των Oscar πριν αποκαλυφθούν στη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του ABC την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στις 4 μ.μ. ώρα Ειρηνικού.

«Ο ρόλος της PwC στη διαδικασία της μυστικής ψηφοφορίας των Oscar αντανακλά τη μακραίωνη παράδοση της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών με αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα», δήλωσε η Ruiz, Συνέταιρος στον τομέα παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε εταιρείες του κλάδου ψυχαγωγίας, ΜΜΕ.

Η PwC επιβλέπει τη διαδικασία της ψηφοφορίας από κάθε άποψη: διασφαλίζει την αξιοπιστία και την ακεραιότητα της διαδικασίας της μυστικής ψηφοφορίας, έχει υπό την αποκλειστική της ευθύνη όλες τις ψήφους και την πινακοποίηση των αποτελεσμάτων και αναλαμβάνει την διατήρηση της μυστικότητας των αποτελεσμάτων. Ο Cullinan και η Ruiz διοικούν μια ομάδα έμπιστων και σχολαστικών λογιστών η οποία εφαρμόζει την ίδια μέθοδο καταμέτρησης ψήφων για δεκαετίες, επιτυγχάνοντας υψηλό επίπεδο ακρίβειας και εμπιστευτικότητας.

Αφού γίνει η τελική καταμέτρηση και πινακοποίηση από την PwC, οι Cullinan και Ruiz αποστηθίζουν τα ονόματα των νικητών ενώ ετοιμάζονται δύο βαλίτσες καθεμία εκ των οποίων περιέχει ένα πλήρες σετ φακέλων με τα ονόματα των νικητών των Oscar. Οι επικεφαλής της ομάδας ψηφοφορίας αναλαμβάνουν να μεταφέρουν ξεχωριστά ο καθένας από μια βαλίτσα στον χώρο της εκδήλωσης της απονομής των βραβείων, ακολουθώντας διαφορετικές μυστικές διαδρομές. Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, οι Cullinan και Ruiz παραμένουν στα παρασκήνια και δίνουν τους φακέλους που περιέχουν τα ονόματα των νικητών στους παρουσιαστές των βραβείων πριν βγουν στη σκηνή.

«Τα θεμέλια της μακροχρόνιας σχέσης μας με την PwC βασίζονται στην αξιοπιστία και στην εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ακαδημίας, Dawn Hudson. «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Martha, τον Brian και την PwC για πολλά ακόμη χρόνια».

Οι υποψηφιότητες των Oscar άνοιξαν για τα μέλη της Ακαδημίας τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014, και τα ονόματα των υποψήφιων νικητών ανακοινώθηκαν την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2015. Οι τελικές κάλπες θα είναι διαθέσιμες την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015, στις 8 π.μ. ώρα Ειρηνικού, ενώ οι κάλπες θα κλείσουν την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015, στις 5 μ.μ. ώρα Ειρηνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα