Στην Τσεχία για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος της Βουλής

Επαφές με κοινοβουλευτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους στη Τσεχία θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου, όπου μεταβαίνει για επίσημη επίσκεψη ύστερα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής της χώρας Jan Hamáček.

Ο Πρόεδρος της Βουλής

θα μεταβεί στη Τσεχία, μέσω Αθηνών, όπου κατά τη σύντομη διέλευσή του από την Αθήνα, την ερχόμενη Τρίτη θα έχει συνάντηση με τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη Τσεχία ο κ. Ομήρου θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Jan Hamáček και τον Πρόεδρο της Γερουσίας της Τσεχίας Milan Štěch. Ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της χώρας Andrej Babiš, τον Υπουργό Εξωτερικών Lubomír Zaorálek, καθώς και με τη Δήμαρχο της Πράγας Adriana Krnáčová.

θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμή του Κύπριου ομολόγου του, ενώ ο Πρόεδρος της Γερουσίας θα παραθέσει δείπνο. Η Ομάδα φιλίας Τσεχίας – Κύπρου στην Τσεχική Βουλή θα παραθέσει, εξάλλου, γεύμα εργασίας. Ο κ. Ομήρου θα επισκεφθεί, τέλος, χώρους ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα