ΑΕΚ Της αρέσουν τα δύσκολα

Θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να μπουν με το δεξί στα πλέι-οφ οι «κιτρινοπράσινοι»Το γεγονός ότι η ΑΕΚ, αλλά και όλες οι ομάδες του πρώτου γκρουπ θα κοντραριστούν μεταξύ τους, σημαίνει ότι τότε θα παίξουν από δέκα ντέρμπι. Η ομάδα της Λάρνακας θα αρχίσει αύριο στο ΓΣΖ το δύσκολο μίνι πρωτάθλημα με την Ομόνοια. Όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά και τα περισσότερα καθοριστικά,

αλλά η σημασία του πρώτου θα είναι μεγάλη. Εκτός από τους τρεις βαθμούς θα δώσει και τεράστια δυναμική σε αυτόν που θα κερδίσει, αν έχουμε νικητή.

Οι «κιτρινοπράσινοι» στις φετινές αναμετρήσεις τους με τους «τριφυλλοφόρους» κέρδισαν με 1-0 στη Λευκωσία και έχασαν στην έδρα τους με 3-1 σ’ ένα από τα χειρότερά τους παιχνίδια στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά και ο Τόμας Κρίστιανσεν προετοίμασε την ομάδα του βάσει αυτών. Ο αντίπαλός του έχει τους ίδιους βαθμούς, αλλά και τους ίδιους στόχους με την ομάδα του και σ’ ένα παιχνίδι έξι βαθμών αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και είναι πιο συγκεντρωμένος θα έχει το πάνω χέρι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να μπει με το δεξί στα πλέι-οφ, στόχο τον οποίο αν πετύχει θα κερδίσει ακόμη περισσότερη εμπιστοσύνη από τον κόσμο της. Άπαντες στην ομάδα έκαναν το δικό τους κάλεσμα στον κόσμο και είναι αισιόδοξοι ότι αυτή τη φορά και οι φίλοι της ομάδας τους έχουν αντιληφθεί το τι πέτυχαν ο Τόμας Κρίστιανσεν και η παρέα του και θα γεμίσουν τη δυτική εξέδρα του ΓΣΖ. Εκτός από το κάλεσμα προς τον κόσμο, η διοίκηση έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται, σεβάστηκε τον κόσμο της και με το ελκυστικό πακέτο για τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι-οφ έδειξε ότι θέλει πάρα πολύ να τον ευχαριστήσει αλλά και να τον έχει δίπλα της στα δύσκολα.Πλάνο χωρίς ΚολαούτιΑπό τη στιγμή που ο Ρομπέρτο Κολαούτι ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα προλάβει το αυριανό ντέρμπι. Έτσι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα έχει και πάλι βασικό τον Νέστορα Μυτίδη, τον οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα έβγαζε από την ενδεκάδα μετά και τα δύο γκολ που σημείωσε. Η μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Μουρίγιο που εξέτισε την τιμωρία του και θα πάρει τη θέση του Μασάνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα