Ρότζερς: "Ωραίο που επιστρέφει ο Λουίς"

Ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για την επιστροφή του Λουίς Σουάρες στο "Άνφιλντ" κάνοντας λόγο για έναν παίκτη που λάτρεψε τη Λίβερπουλ αλλά και που αγαπήθηκε από τους οπαδούς της.

Στις 29 Μαρτίου το "Άνφιλντ" θα βάλει τα γιορτινά του για το φιλικό παιχνίδι που διοργανώνει η Λίβερπουλ για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με ένα σωρό παίκτες παγκόσμιας κλάσης να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των "κόκκινων" για να συγκροτήσουν τις δύο All-Star ομάδες των οποίων θα ηγηθούν οι Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ.Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Λουίς Σουάρες που επιστρέφει στο Μέρσεϊσαϊντ για

πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, γεγονός που δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστο από τον Μπρένταν Ρότζερς."Θα είναι σπουδαίο. Έχουμε κρατήσει επαφή από τότε που έφυγε. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και του άρεσε πάρα πολύ εδώ στη Λίβερπουλ. Πάντα ήθελε να επιστρέψει (για το παιχνίδι)", τόνισε ο τεχνικός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:"Θα είναι υπέροχο να τον δούμε στο γήπεδο τόσο εμείς όσο και οι οπαδοί μας. Αγάπησε τη Λίβερπουλ όταν ήταν εδώ. Πήρε την ευκαιριά να πάει σε μία άλλη χώρα και να παίξει το ποδόσφαιρό του αλλά είναι σίγουρα αγαπητός στο Λίβερπουλ.Οι οπαδοί μας τον λατρεύουν. Έδινε τα πάντα για την ομάδα, είτε στις προπονήσεις είτε στους αγώνες και αυτό ακριβώς είναι που εκτιμούσαν οι φίλοι της Λίβερπουλ.Θα είναι ωραίο για αυτόν να βρεθεί σε αυτό το παιχνίδι και το πιθανότερο είναι πως θα θέλει να πάρει τη νίκη και σε αυτό το ματς"!

Keywords
Τυχαία Θέματα