ΑΕΚ: Αποφασισμένοι για την υπέρβαση

Όταν σε μια κλήρωση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μια κυπριακή ομάδα κληρώνεται με μια γαλλική, είναι ξεκάθαρος ο τίτλος του φαβορί και του αουτσάιντερ. Αυτό όμως, δεν παίρνει από κάτω τους παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν, ούτε και τον ίδιο και όλοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την μεγάλη έκπληξη.

Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, σε διπλούς αγώνες με ομάδες που προέρχονται από μεγάλα πρωταθλήματα, πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός και να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος και στα δύο ενενηντάλεπτα. Είναι σημαντικό να πάρεις πολύ καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα, όταν

αγωνίζεσαι εκτός έδρας, αλλά ομάδες όπως η Μπορντό δεν καταλαβαίνουν από έδρες και μπορεί να σου χαλάσουν τα όποια όνειρα στη δική σου έδρα. Το γεγονός ότι όλοι το πιστεύουν και δεν φοβούνται τους Γιρονδίνους, αυτό είναι στα θετικά για την ομάδα της Λάρνακας. Αν δεν πιστεύεις στις δυνατότητες σου, τότε είναι καλύτερα να μην αγωνίζεσαι και αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής. Οι «κιτρινοπράσινοι» θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνατότητες, με όσες πιθανότητες έχουν και με την εμπειρία που απέκτησαν από το περσινό πρωτάθλημα, όταν σε αρκετούς αγώνες ήταν το αουτσάιντερ και έπαιρναν τ’ αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα