Survivor: Παραλίγο ξύλο… «Είναι κυπριακή έκφραση..» (vid)

Ένα επεισόδιο όλο εντάσεις ήταν το χθεσινοβραδινό στο Survivor. Μαχητές και Διάσημοι τα έδωσαν όλα για ένα έπαθλο άνευ προηγουμένου: διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο για ένα βράδυ και με όλες τις ανέσεις, πίτσα, κρουασάν σοκολάτας και μπάρες δημητριακών.

Η παραγωγή του Survivor έδωσε ένα

γενναιόδωρο έπαθλο στις δυο ομάδες που πλέον μετρούν αντίστροφα για τον τελικό. Οι εντάσεις όμως μεταξύ Μαχητών και Διάσημων φαίνεται πως όλο πάνε και φουντώνουν.

Αφορμή για να πιαστούν στα χέρια σχεδόν οι άνδρες των δυο ομάδων ήταν ο πανηγυρισμός του τραυματισμένου όπως δήλωσε ο ίδιος, Γιάννη Σπαλιάρα αλλά και του Κύπριου Μάριου Πρίαμου. Οι Μαχητές πήραν τον αγώνα την ώρα που οι Διάσημοι ανέτρεψαν το εναντίον τους σκορ και μείωσαν κατά πολύ την αρχική μεγάλη διαφορά που τους χώριζε.

Αυτό που έκανε έξαλλους τους Διάσημους όμως και ειδικότερα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη ήταν ο αρχικός πανηγυρισμός του Μάριου Πρίαμου που φώναξε να πάμε στην παραλία να κλάψουμε.. κάτι το οποίο άκουσε ο Μπο απ τους Διάσημους και το μετέφερε στην ομάδα του, κάνοντας αρχικά έξαλλο τον Ντάνο που πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Κύπριο παίκτη που του είπε για να τον καθησυχάσει ότι πρόκειται για μια κυπριακή έκφραση, «να πάμε να κλάψουμε για τη νίκη μας» κάτι που δεν ικανοποίησε τον Ντάνο που έκανε λόγο για αντιαθλητική συμπεριφορά εκ μέρους του.

Άλλο μέτωπο ήταν ο πανηγυρισμός του Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος είπε ότι πονούσε την μέση του και την ώρα της νίκης έκανε τούμπα και βουτιά στο νερό κάνοντας έξω φρενών τον Ολυμπιονίκη και ομολογουμένως ήρεμο, Κώστα Κοκκινάκη ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία και έχοντας στο πλευρό του τους συμπαίκτες του, είπε στους Μαχητές, «να τον χαίρεστε».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Κυριακής 14 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα