Νίκη σωτηρίας, ήττα υποβιβασμού…

Η Σαλαμίνα κέρδισε και σώθηκε, ενώ έπεσε η Καρμιώτισσα

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1
82΄ Μακρίεφ
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ 0

Η Ν. Σαλαμίνα με γκολ του Μακρίεφ στο 82΄ πήρε το ζητούμενο που ήταν η σωτηρία κι από την άλλη με την επικράτησή της επί της Καρμιώτισσας με 1-0 την έστειλε στη Β΄ κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι», που βρέθηκαν να παλεύουν για παραμονή, έστω την υστάτη ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία.

Με τους τρεις βαθμούς έφτασαν στους

42, ενώ η Καρμιώτισσα έμεινε στους 34β κι ό,τι κι αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική δεν σώζεται μετά τη νίκη και της Δόξας στο Δασάκι επί του Εθνικού.

Η ομάδα των Πολεμιδιών πλήρωσε τις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια κι εκεί που πριν από τα πλέι-οφ είχε σημαντικό προβάδισμα από την τελευταία ομάδα από τη Δόξα, στο τέλος την έπαθε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής στη Β΄ κατηγορία, εκεί απ΄ όπου ανήλθε πέρυσι.

Το παιγνίδι ήταν αρκετά καλό με εκατέρωθεν ευκαιρίες μέχρι το 25’, αλλά στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός εξαιτίας ίσως και της κρισιμότητας του αγώνα. Στο 23' ο Εγγλέζου σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας φάουλ.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Κονσεϊσάο βοήθησαν τη Ν. Σαλαμίνα να «κτυπήσει» στο τέλος. Δυο από τις αλλαγές του, οι Κωνσταντίνου και Μπριτζίτο είχαν συμμετοχή στη δημιουργία του γκολ, το οποίο πέτυχε στο 82΄ ο Μακρίεφ, μετά από ασταθή απόκρουση του Καϊρίνου σε σουτ του Μπριτζίτο. Πλέον δεν υπήρχε χρόνος για την Καρμιώτισσα να αντιδράσει και έτσι με την ήττα αποχαιρέτησε την Α΄ κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Νικολαΐδης
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχ. Σωτηρίου, Ι. Λαζάρου
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κούσουλος (2η), Ντουντού (2η) /Δημητρίου, Βοσκανιάν, Αντάμοβιτς (2η)

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσίνα, Άντονιτς, Γκράτσι, Ελευθερίου, Κούσουλος (71' Αμπελάιρας), Σκοπελίτης, Ντουντού, Μάατσι (68' Μπριζίτο), Εγγλέζου (77' Κωνσταντίνου), Μακρίεφ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Όστολιτς, Βαττής (56' Όρντος), Χριστοφή (81' Πάντος), Μπάρμπαρο, Αντάμοβιτς, Δημητρίου, Σταύρου (57' Πάσεκ), Λοκόμπε, Πόλιανετς

Keywords
Τυχαία Θέματα