«Persona non grata» ο Μιχαηλίδης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Επτά κορυφαία στελέχη του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα, με μιαν ανακοίνωση-φωτιά, ουσιαστικά αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει το κόμμα στις δημοτικές εκλογές

Η κίνηση του Αλέξη Μιχαηλίδη να αποταθεί γραπτώς στον ΔΗΣΥ για στήριξη και επιλογή του ως υποψηφίου για τη Δημαρχία της Λάρνακας, προτού αποφασίσει

το ΔΗΚΟ, προκάλεσε την έκρηξη της Επαρχιακής Λάρνακας. Στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι «είναι με λύπη που υποχρεωθήκαμε να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση για να ενημερώσουμε τον ΔΗΚΟϊκό κόσμο και να προστατεύσουμε το κόμμα μας, και για να δοθεί ένα τέλος σε όσα ψευδώς και υποβολιμαία για αρκετό καιρό διαδίδονται».

Τα γεγονότα
Στην ανακοίνωση τονίζονται μία σειρά γεγονότων.
· «Σεβόμενοι την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου και μετά από ευρεία σύσκεψη της Επαρχιακής Επιτροπής και στελεχών στα γραφεία του κόμματος στη Λάρνακα αυτήν την εβδομάδα, αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία για την αναζήτηση συναινετικής λύσης».

· «Πράγματι την επόμενη μέρα (Πέμπτη), στην παρουσία του Προέδρου της Επαρχιακής Επιτροπής και άλλων ενδιαφερομένων για τη Δημαρχία, ο κ. Αλέξης Μιχαηλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται τη διαδικασία και ότι αν δεν είναι ο ίδιος ο υποψήφιος που θα επιλέξει το Κόμμα, τότε θα υποβάλει την παραίτησή του από μέλος του Κόμματος, θα παραδώσει την ταυτότητά του και θα κατέλθει ως υποψήφιος υποστηριζόμενος από τον ΔΗΣΥ. Μέχρι τέλους παρέμεινε αμετακίνητος στη θέση αυτή και στην απόφασή του για οριστική παραίτηση, αφού κανένας άλλος δεν απεδέχθη την απαίτησή του».

· «Η συμπεριφορά αυτή του κ. Αλέξη Μιχαηλίδη δυστυχώς συμπληρώθηκε με αναφορές του ιδιαίτερα υποτιμητικές και προκλητικές για όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και για το Κόμμα του».

· «Γι' αυτό ζητούμε χωρίς την παρουσία του κ. Αλέξη Μιχαηλίδη να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία χωρίς άλλη καθυστέρηση, αφού το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει εκλογική διαδικασία, και σε συνεννόηση με την ηγεσία του Κόμματος να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον ΔΗΣΥ για να ξεκαθαριστεί από μέρους του αν θα επιμείνει στον κ. Αλέξη Μιχαηλίδη ή αν θα στηρίξει τον υποψήφιο που θα εκλεγεί από τις διαδικασίες του ΔΗΚΟ».

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Στάλα Κιούππη, Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ Λάρνακας, Τρύφωνας Τρύφωνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Τζουλιάνα Έλληνα, Κοινοτάρχης Λάρνακας, μέλος ΔΗΚΟ, Παντελής Χειμωνίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Ξενάκης Κυριακίδης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Ε.Ε. και Γραμματείας ΔΗΚΟ, Ανδρέας Πέτρου, μέλος Ε.Ε. ΔΗΚΟ Αμμοχώστου, Νίκος Κλεάνθους, τέως Αναπληρωτής Πρόεδρος και Βουλευτής ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα