H Aγ.Νάπα επεκτείνει το ωράριο των ναυαγοσωστών

Τίθεται από σήμερα 1η Ιουλίου σε εφαρμογή το νέο θερινό ωράριο λειτουργίας της ναυαγοσωστικής Μονάδας του Δήμου Αγίας Νάπας, το οποίο επεκτείνεται κατά μία ώρα το απόγευμα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «οι νέες ναυαγοσωστικές θέσεις θα λειτουργούν από τις 9.00 -18.00 και 10.00 -19.00 με το νέο ωράριο να εφαρμόζεται μέχρι και τις 31 Αυγούστου. Η επέκταση του ωραρίου εφαρμόστηκε την ίδια περίοδο και την περσινή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, χωρίς να παραστεί ανάγκη για περαιτέρω επέκτασή του, αφού τα μέχρι σήμερα στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ώρες αιχμής

στις παραλίες είναι σύμφωνα με αυτές του νέου ωραρίου».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «με την επέκταση του ωραρίου κατά μία ώρα ο Δήμος Αγίας Νάπας στοχεύει όπως όλοι οι λουόμενοι να έχουν την απαραίτητη επιτήρηση μέχρι αργά το απόγευμα, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα. Επίσης στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών που κατακλύζουν καθημερινά τις δεκατέσσερις παραλίες της Αγίας Νάπας».

Σημειώνεται ότι «όλες τις οργανωμένες παραλίες του Δήμου επανδρώνουν για επτά περίπου μήνες το χρόνο, 30 προσοντούχοι ναυαγοσώστες, 12 μόνιμοι και 18 εποχιακοί, εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο ναυαγοσωστικό εξοπλισμό».

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα