«Θα σταθούμε δίπλα από τον Χριστοφή» (ηχητικό)

Για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Μπάναντς Αρμενίας για τον τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή αλλά και για τη συνέχει μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος ΜΜΕ της Ομόνοιας Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

Για τον χθεσινό αγώνα : «Κάναμε την μισή δουλειά. Χθες αυτό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν να βάλουμε τις βάσεις ενόψει επαναληπτικού. Προσγειωμένα και ταπεινά πάμε να ολοκληρώσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την συνολική εικόνα της ομάδας».

«Δεν

έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ρόστερ. Δεν μπορούμε να πούμε σε πιο βαθμό θα γίνουν προσθήκες. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου έχουμε δρόμο ακόμη. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι το περισσότερο. Όλα θα γίνονται με τον επίσημο τρόπο».

«Είναι λογικό να υπάρχει αγωνία για τον κεντρικό αμυντικό. Ο κόσμος να έχει υπομονή. Όλες οι μετεγγραφές χειρίζεται ο Νίκος Νταμπίζας. Και έδειξε μέσα από τη δουλειά του ποιος είναι».

«Καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στον επαναληπτικό. Να νιώσουν από κοντά οι ποδοσφαιριστές το μεγαλείο του πράσινου λαού. Θα βοηθήσουν την ομάδα και οικονομικά».

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή μας. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι για κάποιον που ζει τον προπονητή μας από κοντά είναι η πολύ καλή δουλειά που κάνει στο Ηλίας Πούλλος και θα φανεί στη συνέχεια».

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για υποτροπή. Σε μια δυο μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Υπάρχει μια ατυχία που κυνηγάει τον ποδοσφαιριστή. Θα σταθούμε δίπλα από τον Χριστοφή. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για την Ομόνοια. δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αλλά και η ψυχολογική βοήθεια η οποία θα τον βοηθήσει να επανέλθει πιο γρήγορα»

Keywords
Τυχαία Θέματα