Deep Euphoria Calvin Klein το άρωμα

θολές γραμμές μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας

μια νέα έκφραση της ευφορίας της φαντασίας

η απελευθερωμένη προσωπικότητα μιας γυναίκας που εξουσιάζει

Deep Euphoria, του Calvin Klein

Το άρωμα

deep euphoria

απελευθερωμένο - εξουσιαστικό– προκλητικό

Το deep euphoria εισβάλλει σε ένα νέο οσφρητικό χώρο ως το πρώτο καθαρό λουλουδάτο Chypre στο χαρτοφυλάκιο του Calvin Klein.

Το άρωμα ανοίγει με νότες

cascalone και τριαντάφυλλο της ποικιλίας «μαύρη μαγεία» που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια αύρα δροσιάς σε όλο το άρωμα, που ενισχύει την υπογραφή αισθησιασμού του αρώματος. Οι νότες της κορυφής, αλλά και οι μεσαίες νότες τονίζουν τη σύγχρονη θηλυκότητα και την καθαρή ποιότητα πλούτου του αρώματος, ενώ το αισθησιακό musk του δίνει μια απαλή, αισθησιακή υφή που είναι τόσο πλούσια και αναμφισβήτητα αισθησιακή, βυθίζοντάς σας μέσα στο άρωμα, προκαλώντας ζεστασιά και ευχαρίστηση.

Όλα αυτά τα συμπληρωματικά στοιχεία ενσαρκώνουν τον μοναδικό διαχωρισμό της χειραφέτησης, της αυτοπεποίθησης και της αληθινής αίγλης, εκφράζοντας τις πολλές πτυχές της βαθιάς ευφορίας της γυναικείας προσωπικότητας.

Κατηγορία αρώματος: καθαρό Chypre floral

Νότες κορυφής: cascalone, άσπρο πιπέρι, φύλλα μανταρινιού

Νότες της καρδιάς: τριαντάφυλλο «μαύρη μαγεία», γεράνι, γιασεμί sambac

Νότες της βάσης: μόσχος, πατσουλί, ορυκτό δάσος

Οίκος αρωματοποιίας: Firmenich

Αρωματοποιός: Honorine Blanc σε συνεργασία με την Ann Gottlieb

Μπουκάλι και συσκευασία

Το μπουκάλι του Deep Euphoria του Calvin Klein μιλάει στη νεαρή, σύγχρονη γυναίκα που ενσαρκώνει τη θηλυκότητα με ένα χειραφετημένο τρόπο. Επανερμηνεύει τον αισθησιασμό του κλασικού μπουκαλιού του Euphoria παίζοντας με τα καμπύλα περιγράμματα και τις πολυτελείς υφές με ένα βαθύ μελιτζανί χρώμα, σε αντίθεση με τους γυαλιστερούς μαύρους τόνους.

Ολοκληρώνεται με ένα ορθογώνιο πρίσμα, το γλυπτό ελλειπτικό μπουκάλι του είναι ένα έργο τέχνης που απηχεί τον αινιγματικό συνδυασμό του αρώματος που ενσαρκώνει την έννοια της χειραφέτησης.

Το μπουκάλι κλείνεται σε ένα γυαλιστερό μαύρο κουτί με μια διαγώνια δέσμη νέον λάμψης, γεγονός που υποδηλώνει τη γοητεία μιας πόρτας μισάνοιχτης που σας προσκαλεί να περάσετε διαμέσου της.

Διαφημιστική καμπάνια

Για δέκα χρόνια, οι διαφημιστικές καμπάνιες του Euphoria, του Calvin Klein έφεραν στη ζωή με επιδεξιότητα ένα όμορφο, συνειδητό όνειρο με λαμπερές εικόνες και φανταστικές ερμηνείες.

Φέτος το φθινόπωρο, η Αυστραλέζα ηθοποιός Margot Robbie πρωταγωνιστεί σε μια νέα, ισχυρή παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια που προβάλλει τον πόθο μέσα από διάφορες εμπειρίες και μεταμορφώσεις, θολώνοντας τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας πίσω από κλειστές πόρτες, αποκαλύπτοντας τελικά τις διαφορετικές πτυχές της βαθιάς ευφορίας της γυναικείας προσωπικότητας.

Η Margot Robbie βρίσκεται στο ταπεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Είναι πρωί και είναι «λουσμένη» με το πρώτο φως της ημέρας. Η εμφάνισή της είναι φυσική. Το τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ αρχίζει να ξετυλίγεται μέσα από μια σειρά αναδρομών στο παρελθόν που αποκαλύπτουν τις βαθύτερες φαντασιώσεις και τις ενδόμυχες επιθυμίες της.

Keywords