Αλμέιδα: «Στην ΑΕΚ θα ξαναγίνω ευτυχισμένος»

Σε συνέντευξή του σε πορτογαλική εφημερίδα ο Ούγκο Αλμέιδα μιλά για τις άσχημες εμπειρίες που βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια και την ελπίδα του να αναγεννηθεί στην ΑΕΚ.

Κάποιοι έλεγαν ότι είναι τελειωμένος από το ποδόσφαιρο και αυτούς θέλει να διaψεύσει ο Πορτογάλος επιθετικός. Ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει μια νέα αρχή και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ο ίδιος ο Αλμέιδα

γνωρίζει ότι θα είναι δύσκολο να βρεθεί στη λίστα των κλήσεων του Φερνάντο Σάντος, αλλά είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το παρελθόν και ευχαριστεί την «Ένωση για την ευκαιρία που του έδωσε».

«Ήμουν δυο χρόνια στον πάτο, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα. Ούτε θα εγκαταλείψω. Όλα όσα κατέκτησα ήταν με ιδρώτα και θυσία. Ξέρω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα, να είμαι ευτυχισμένος. Είδα ανθρώπους να δολοφονούνται μπροστά μου στο Νταγκεστάν» είπε στην «A Βola» ο Αλμέιδα, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την ΑΕΚ για την ευκαιρία που του έδωσε. «Υπέγραψα για δύο χρόνια και το έκανα για να γίνω ξανά ευτυχισμένος» λέει χαρακτηριστικά.

«Μετά την Ανζί έφυγα για το Ανόβερο καθώς ήθελα να επιστρέψω σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Τόμας Σάαφ με εμπιστευόταν και με υποστήριζε, αλλά όταν αυτός έφυγε, η διοίκηση μου προκαλούσε πολλά προβλήματα θέλοντας να με εξαναγκάσει να φύγω κι εγώ. Έφθασα 31 ετών για να κατηγορηθώ για κατασκοπία, με ξυπνούσαν ξημερώματα για να μου κάνουν έλεγχο ντόπινγκ, μου έλεγαν ότι διέρρεα πληροφορίες για τη σύνθεση της ομάδας σε αντιπάλους» συμπλήρωσε αναφερόμενος στην παρουσία του πριν από μερικούς μήνες στη Μπούντεσλιγκα.

«Όταν βγαίνουν οι κλήσεις για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας έχω 5% ελπίδες να δω το όνομά μου μέσα. Δουλεύω γι' αυτό και θα ήθελα να βοηθήσω για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2018. Αν η καριέρα μου ως διεθνής έχει ήδη τελειώσει, μου μένει η υπερηφάνεια να έχω φορέσει το περιβραχιόνιο στο τελευταίο μου παιχνίδι με τη φανέλα της εθνικής» συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα