Aνόρθωση: Δήλωσε παρούσα

Η Ανόρθωση δήλωσε παρούσα στο σημερινό καθοριστικό ντέρμπι με την ΑΕΚ . Αυτό φάνηκε απο το ξεκίνημα του αγώνα, όταν ο Καμίνσκι απέκρουσε το πέναλτι του Τομάς. Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους, ήξεραν πάρα πολύ καλά ότι έπαιζαν κορώνα γράμματα μια χρονιά και ανταποκρίθηκαν στον μέγιστο βαθμό.

Το 3-0 το αποδεικνύει και επιβεβαιώνει ότι η Ανόρθωση είναι πολύ σκληρή για να ''πεθάνει". Η "Μεγάλη Κυρία'' έδειξε ότι θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για την τρίτη προνομιούχα θέση. Μάλιστα Πάους τόνισε ότι είναι ακόμη

μέσα και στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Αυτό δείχνει τη πίστη και την εμπιστοσύνη που υπάρχει στις δυνατότητες της ομάδας.

Σπουδαία λοιπόν η νίκη της Ανόρθωσης και πλέον το ζητούμενο είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Οι νίκες όμως επι του Απόλλωνα και της ΑΕΚ στέλνουν μήνυμα δυναμικής και αντεπίθεσης σε μια καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έτρεξαν , πάλεψαν και πήραν αυτό που ήθελαν και έστειλαν στους εφτά ουρανούς τους φίλους της , που έδωσαν δυναμικό παρόν στο σημερινό αγώνα. Μετά το σημερινό αγώνα , η συσπείρωση αναμένεται να είναι ακόμη περισσότερη.

Πλέον η σκέψη είναι στον ΑΠΟΕΛ. Ακόμη ένα καθοριστικό ραντεβού μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Με νίκη η Ανόρθωση θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη. Η ουσία είναι να παρουσιαστεί ξανά σαν ''Μεγάλη Κυρία'' και να τριτώσει το καλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα