Πάους:Είμαστε ζωντανοί-Κρίστιανσεν:Έλειψη συγκέντρωσης(VID)

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Αντρέ Πάους που δήλωσε ότι η Ανόρθωση θα παλέψει για τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Προβληματισμένος ο Κρίστιανσεν που τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αντρε Πάους: "Πιστεύω ότι σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έξι βαθμών. Αν χάναμε θα σήμαινε πως θα μέναμε εφτά βαθμούς πίσω. Όμως κερδίσαμε και είμαστε μόνο ένα βαθμό πίσω. Είμαστε ζωντανοί για την δεύτερη ή την τρίτη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας, την σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα. Οι

παίκτες δούλεψαν σκληρά. Το πέναλτι ήταν μια κρίσιμη στιγμή και ήταν μια σημαντική απόκρουση από τον Τόμας. Ως ομάδα καταφέραμε να ελέγχξουμε την ΑΕΚ χωρίς να υστερούμε σε τακτική. Είχαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπόρεσαν να παίξουν όπως τους αρέσουν. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ήταν ο 12ος μας παίκτης".

Τόμας Κρίστιανσεν: "Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να αφήσουμε την Ανόρθωση πίσω με εφτά βαθμούς και δεν το καταφέραμε. Στο ξεκίνημα είχαμε ευκαιρίες, χάσαμε το πέναλτι και άλλες δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Αν δεν σκοράρεις απέναντι σε μια ομάδα όπως την Ανόρθωση... Δεχθήκαμε το γκολ από ένα πλάγιο και είναι ένα από τα προβλήματά μας η έλλειψη συγκέντρωσης και το είδαμε και κόντρα στην ΑΕΛ. Στο δεύτερο μέρος είχαμε άλλα 45 λεπτά και θέλαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και έκανα κάποιες αλλαγές για να γίνουμε λίγο πιο επικίνδυνοι μπροστά αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό σήμερα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον τελικό που έχουμε στο κύπελλο. Ελπίζω όλοι να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας και να συγκεντρωθούμε 100 τοις 100 στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα