Και πάλι συνεπέστατη στο ραντεβού με την ασυνέπεια της

Σ’ ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι η ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκε βάσει των δυνατοτήτων της με αποτέλεσμα να χάσει ακόμη μια ευκαιρία για να σταθεροποιηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ήταν φανερό ότι η ομάδα της Λάρνακας επηρεάστηκε και από τις απουσίες των Βάντερ, Ορτίθ και Μουρίγιο, ο οποίος κρίθηκε τελικά ανέτοιμος και έμεινε στον πάγκο. Ποτέ δεν στέκονται σε δικαιολογίες στην ομάδα της Λάρνακας και αντιμετωπίζουν και τις νίκες και τις ήττες με τον ίδιο τρόπο, αλλά αυτή την φορά η τεχνική ηγεσία θα έχει πολλά λάθη να διορθώσει και

τα οποία δεν ήταν μόνο ατομικά αλλά και ομαδικά. Καθοριστικό σημείο του αγώνα με την Ανόρθωση, σαφέστατα ήταν το χαμένο πέναλτι του Τομάς στο 24’ λεπτό. Αν και δημιούργησαν ευκαιρίες οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν δεν είχαν την εμπειρία να αντιδράσουν κόντρα στην πιο ψυχωμένη και αποφασισμένη ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία προηγήθηκε στο 31’ λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ παρά τις αλλαγές που έγιναν, συνέχισε να είναι μέτρια με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη δύο γκολ και την πιο βαριά της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει και όλοι στο «κιτρινοπράσινο» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Τσίρειο την ερχόμενη Τετάρτη. Για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ομόνοια επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Βάντερ και Ορτίθ αλλά τις θέσεις τους στο απουσιολόγιο θα πάρουν οι Μασάνα και Λαρένα που συμπλήρωσαν οκτώ και τέσσερεις κίτρινες αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα