10 ομάδες διεκδικούν 5 εισιτήρια για τους "16"

Δέκα ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, διεκδικούν απόψε στα τελευταία 90 λεπτά των ομίλων του Champions League, τα τελευταία πέντε διαθέσιμα εισιτήρια για την φάση νοκ-άουτ της κορυφαίας διοργάνωσης.

Μάλιστα σε δύο από τους τέσσερις τελευταίους ομίλους, πέμπτο και έβδομο, είναι τρεις σε κάθε περίπτωση οι ομάδες που εμπλέκονται

ακόμα στην υπόθεση πρόκριση. Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχει πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και Λιόν δεν έχουν καμία ελπίδα για ευρωπαική συνέχεια, μετακομίζοντας στη μικρή Ευρώπη, αντίθετα θέση στους «32» του Europa League έχουν εξασφαλίσει, εάν αποτύχουν στο εγχείρημα του Champions League, Γάνδη, Ολυμπιακός, Αρσενάλ, Πόρτο, Τσέλσι, Ντιναμό Κιέβου και Βαλένθια.

Και ενώ ο πρωταθλητής Ελλάδας χρειάζεται να μην χάσει με δύο γκολ διαφορά ή να μην δεχθεί σε ήττα τρία γκολ από την Αρσεναλ, η Ρόμα προκρίνεται εάν κερδίσει την Μπάτε Μπορίσοφ. Η Λεβερκούζεν προκρίνεται εάν κερδίσει την Μπαρτσελόνα που θα αγωνιστεί χωρίς τον Νειμάρ και δεν κάνει το ίδιο η Ρόμα, όσο για την Μπάτε πρέπει να νικήσει στη Ρώμη και να μην χάσει η Μπαρτσελόνα. Η νίκη δίνει πρόκριση στην Psv Αιντχόφεν, κάτι που καταφέρνει και η Τσέλσι με ισοπαλία, αφού δεν ευνοεί την Πόρτο η τριπλή ισοβαθμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα