Τον Δήμαρχο Πάφου είδαν χειμερινοί κολυμβητές

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου, των Χειμερινών Κολυμβητών, πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, με τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος, αναφορικά με τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης μας είπε: "Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, διεξήχθηκε σε ένα πολύ φιλικό κλίμα και ο Δήμαρχος άκουσε με κατανόηση όλα τα αιτήματα μας και υποσχέθηκε να τα επιλύσει. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη μας Αντρέα Γρηγοριάδη και Μάριο Αντωνίου, που ανταποκρίθηκαν

στην πρόσκλησή μας και βρέθηκαν μαζί μας στο Δημοτικό Μέγαρο και με την πολύτιμη βοήθειά τους ήδη το πρώτο θέμα με το ζεστό νερό, στα Δημοτικά Μπάνια, έχει επιλυθεί. Ευχαριστούμε και τον Φαίδωνα Φαίδωνος, που διέταξε να επανσυνδεθεί ξανά το ζεστό νερό.".

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης: " Σεβόμαστε την απόφαση του Δημάρχου να επιμένει να μην μας ανοίγει το πάρκιγκ ούτε τους χειμερινούς μήνες , όμως περιμένουμε από τον δήμαρχο, τις επόμενες μέρες να υλοποιήσει την υπόσχεση που μας έδωσε στην συνάντησή μας και να μετακινήσει μερικά από τα στιλάκια που βρίσκονται παράλληλα από τα Δημοτικά Μπάνια, για να δημιουργηθούν με αυτό τον τρόπο και άλλες θέσεις στάθμευσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα