Τα ψηφιακά μέσα και οι bloggers στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Παρουσίαση με θέμα «Η σημασία των ψηφιακών μέσων και των bloggers για τις μάρκες των βιομηχανικών προϊόντων και τους πελάτες» θα δώσει την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο γνωστός Κύπριος εμπειρογνώμονας ανδρικής μόδας και «blogger» Ματθαίος Ζορμπάς.

Την εκδήλωση διοργανώνει το Πρόγραμμα Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, με την υποστήριξη του Τμήματος Επικοινωνίας και του Προγράμματος Δημόσιες Σχέσεις, Διαφήμιση και Μάρκετινγκ, του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ο Ματθαίος

Ζορμπάς είναι σύμβουλος δημιουργικού και ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Επικοινωνίας του Λονδίνου (London College of Communications) με πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών του Λονδίνου (London School of Economics), με ειδίκευση στα Διεθνή Μέσα και Επικοινωνία (Global Media and Communication).

Τον Ιούλιο του 2012, ίδρυσε την ιστοσελίδα (blog) με τίτλο «The Gentleman Blogger» και έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας, όπως είναι οι Καρτιέ (Cartier), Σοπάρ (Chopard), Τόμμυ Χίλφιγκερ (Tommy Hilfiger) κ.ά.

Σήμερα, το «The Gentleman Blogger» θεωρείται ως η ιστοσελίδα με την μεγαλύτερη επιρροή πάνω σε θέματα ανδρικής μόδας στη Βρετανία.

Ο Ματθαίος Ζορμπάς διδάσκει επίσης Διοίκηση Πολυτέλειας (Luxury Management) και Ψηφιακό Μάρκετινγκ (Digital Marketing) σε διάφορα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η παρουσίαση θα δοθεί στην Αγγλική γλώσσα, θα αρχίσει στις 19:30, στην αίθουσα UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα