Στο μικροσκόπιο η γυναίκα - μυστήριο

13:02 27/8/2012 - Πηγή: 24wro
Μια μυστηριώδης γυναίκα και τουλάχιστον δύο νεαροί βρίσκονται στο «στόχαστρο» των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας...
Οι ραγδαίες εξελίξεις που έχει προκαλέσει η σύλληψη του 29χρονου Τάσου Θεοφίλου, που κατηγορείται για τη φονική ληστεία στην Πάρο, αλλά και για συμμετοχή σε δράσεις της νέας γενιάς τρομοκρατίας, οδηγεί τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ να επανεξετάσουν
τα αρχεία τους σε σχέση με τα ασύλληπτα μέλη οργανώσεων που στο παρελθόν έχουν εξαρθρωθεί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αναζητά η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, που έχει εξαπολύσει γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της ομάδας που έσπειρε τον τρόμο και τον θάνατο στην Πάρο, είναι και μια 30χρονη που φέρεται να συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία και μοιάζει να γνωρίζει πολλά για το ελληνικό «αντάρτικο πόλης».

Τη γυναίκα-μυστήριο είχε εντοπίσει πρώτη φορά η Αντιτρομοκρατική το 2010, την εποχή που μέλη της ένοπλης οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» μετέφεραν όπλα από τις γιάφκες της Αθήνας σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγρινίου.

Είναι η ίδια εποχή που οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής κινηματογραφούν με τις κρυφές τους κάμερες ακόμη ένα άτομο που πραγματοποιεί επιχειρήσεις κατόπτευσης του σταθμού στα ΚΤΕΛ, αλλά και στο εσωτερικό του λεωφορείου στο οποίο θα επιβιβάζονταν τα μέλη της οργάνωσης που μετέφεραν τον οπλισμό. Το άτομο αυτό δεν ήταν άλλο από τον 29χρονο θεολόγο Τάσο Θεοφίλου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Ο «Τοξοβόλος» Γιάννης Μιχαηλίδης είχε συλληφθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2011 κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Σύνταγμα. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.
Η δραστηριότητά της
Η κοπέλα αυτή φέρεται την εποχή εκείνη να κινείται ανάμεσα σε Ναύπακτο και Αγρίνιο. Μάλιστα, χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο ενός εκ των συλληφθέντων φερόμενων ως μελών των «Πυρήνων». Η ίδια κρατούσε και παρέδωσε έναν σάκο, που πιθανολογείται ότι περιείχε όπλα, όπως συνήθιζαν τότε τα μέλη της οργάνωσης. Στη δραστηριότητά της στο Αγρίνιο αναφέρονται οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής που τη «συναντούν» συχνά σε ραντεβού της στην πόλη.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής που πραγματοποιούσε τις παρακολουθήσεις τότε, «στα τέλη Νοεμβρίου (σ.σ.: του 2010) ο Κωνσταντίνος Σ., ένας από τους ήδη συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση, μόνος του με το αυτοκίνητό του, ακολουθώντας τον επαρχιακό δρόμο Ναυπάκτου - Θέρμου - Αγρινίου κατέληξε στο Αγρίνιο, όπου εισήλθε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Πραΐδου 73 και Δασκαλοπούλου 52.

-Στις 24/11/2010 και ώρα 6:00 επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μαζί με άγνωστη γυναίκα περίπου 30 ετών, 1,55 ύψος περίπου, η οποία έφερε μαζί της μεγάλο ορειβατικό σάκο χρώματος μαύρου - κόκκινου, και ακολούθησε την ίδια επαρχιακή διαδρομή και όχι το εθνικό οδικό δίκτυο, καταλήγοντας στη Ναύπακτο όπου και
Keywords
Τυχαία Θέματα