Σκούφε μου, σκουφάκι μου…

Μπρρρ… ορκίζομαι πως την ώρα που γράφω αυτό το ποστ πίνω ζεστή σοκολάτα (ναι, ναι.. με μπόλικη σαντιγί από πάνω!!) και φοράω ότι πιο ζεστό και "χουχουλιαστό" έχω στην ντουλάπα μου! Προφανώς και το ξαφνικό κρύο έχει επηρεάσει την έμπνευση μου και γι’ αυτό σήμερα θα σου δείξω πώς να αντιμετωπίζεις τις τσουχτερές μέρες του χειμώνα με τον πιο stylish τρόπο!

Φυσικά και ξέρεις για ποιες μέρες μιλάω: εκείνες που αρχικά χαίρεσαι

που επιτέλους έπιασε χειμώνας και θα φορέσεις το αγαπημένο σου κασκόλ και τα κόκκινα δερμάτινα γαντάκια σου, τελικά όμως καταλήγεις να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να βλέπεις το είδωλο ενός χιονάνθρωπου ή ενός Εσκιμώου. Ναι, απογοήτευση. Και την έχουμε ζήσει όλες μας, trust me.

Το tip για εκείνες τις μέρες, λοιπόν, είναι να επιλέγεις τα κατάλληλα χειμερινά αξεσουάρ έξυπνα και με μέτρο! π.χ. Μπορείς να διαλέξεις ένα πλεχτό κασκόλ που τυλίγεται γύρω απ’ το λαιμό, ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια (πολύ chic κατ’ εμέ!) και να αποφύγεις τον σκούφο επενδύοντας σε ένα παλτό/μπουφάν με κουκούλα που θα σε καλύπτει τις στιγμές που σε περιτριγυρίζει το τσουχτερό αεράκι!

Μην ξεχνάς πως ένα απλό κασκόλ μπορεί να γίνει εύκολα το φετίχ σου, αν το συνδυάσεις κατάλληλα με το outfit σου! Σε ένα μονόχρωμο και σκουρόχρωμο look χρησιμοποιείς αξεσουάρ με χρώμα, έτσι; Κάνε, λοιπόν, το ίδιο και με τον σκούφο σου και το outfit σου θα ζωντανέψει στη στιγμή, ενώ όλοι στο γραφείο θα θυμούνται το χρωματιστό σκουφάκι σου!

Παρακάτω έχω μαζέψει ό,τι πιο ζεστό, χουχουλιάρικο και κυρίως in fashion χειμερινό αξεσουάρ μπορείς να φανταστείς! Για ρίξε μια ματιά…

Hand It to Ya Gloves (24,01 €) [Περισσότερα]Jaya Scarf - Olive (38,42 €) [Περισσότερα]Flecked rib knit scarf (17,95 €) [Περισσότερα]Fur snood with contrast dots (35,95 €) [Περισσότερα]ΣΚΟΥΦΟΙ (7,95 €) [Περισσότερα]Pack Special edition cashmere (139,00 €) [Περισσότερα]Whistles Link Stitch Knitted Mitten (42,86 €) [Περισσότερα]River Island Marabou Beanie (18,57 €) [Περισσότερα]Monki Matilda Gloves (21,43 €) [Περισσότερα]Adidas Pom Logo Beanie (25,71 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα