Η Κατερίνα Ζαρίφη στη νέα καμπάνια του XLcloset!

Το XLcloset, επέλεξε την παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη ως το πρόσωπο της νέας χειμερινής καμπάνιας. Η Κατερίνα είναι μία γυναίκα η οποία αγαπάει το σώμα της και δε φοβάται να αναδείξει τις καμπύλες της, το οποίο την κάνει ακόμα πιο αγαπητή σε όλους μας.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως θηλυκό, chic και sexy. Το moto της Κατερίνας είναι πάντα "Αγαπήστε τις καμπύλες" και το XLcloset το υποστηρίζει στο έπακρον. Η συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα: εντυπωσιακά βραδινά ρούχα από lurex υφάσματα και

δαντέλα, με στρας και παγιέτες για πιο glamourous εμφανίσεις, casual ρούχα τις καθημερινές μας δραστηριότητες, ζεστά πλεκτά και ζακέτες, άνετα ελαστικά παντελόνια, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία σε παλτό και μπουφάν για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις τις midi φούστες, οι οποίες συγκαταλέγονται στα must του χειμώνα, τα φορέματα και φυσικά τις αγαπημένες μας πια, κάπες!

Το XLcloset, με την πολυετή εμπειρία του στα μεγάλα μεγέθη (ξεκινώντας από τα καταστήματα Vertice), έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό που το εμπιστεύεται για τη υψηλή ποιότητα στα ρούχα, που καταφέρνουν να κολακεύσουν τις καμπύλες στο γυναικείο σώμα.

Εμείς μπήκαμε, είδαμε και διαλέξαμε για σένα τα ωραιότερα κομμάτια της collection:

Παλτό σε ίσια γραμμή (109,00 €) [Περισσότερα]Κρεπ παντελόνι με τσάκιση (57,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα με μεταλλάκια μπροστά (29,00 €) [Περισσότερα]Ζακέτα σενίλ (57,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνι ελαστικό σε animal print (39,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με εφέ φούστα-μπλούζα (55,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα δίχρωμο με διακοσμητικό φερμουάρ (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα