Στα μαύρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θρηνεί τον Μπρούνο – Πως τον αποχαιρέτησε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας είχε δείξει από την πρώτη στιγμή ότι έχει μεγάλο έρωτα για τα σκυλιά εν γένει και δη τον σκύλο της τον Μπρούνο. Ήταν μαζί του παντού. Όταν πήγαινε για καφέ, όταν πήγαινε στη δουλειά. Ο Μπρούνο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καρδιάς της. Η απώλεια του το πρωί της Παρασκευής όπως είναι λογικό την άφησε σκέτο ράκος και εξίσου λογικά η έναρξη της σήμερα στην εκπομπή της «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήταν αφιερωμένη σε εκείνον χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά όπως η ίδια ήθελε.

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη στα μαύρα, χλωμή στο πρόσωπο και

ήταν έκδηλο ότι η χθεσινή μέρα, ακόμα και το σημερινό πρωί, ήταν γεμάτο από κλάμα για τον αγαπημένο της φίλο. «Λείπει και κάποιος αλλά εντάξει... Λείπει, δεν είναι εδώ, αλλά πάντα θα τον έχω στη σκέψη μου. Δεν είχα σκεφτεί ότι ο Μπρούνο θα είχε μπει μες στα σπίτια σας.

Το καταλαβαίνω από τα μηνύματα σας που μου στέλνετε στο Twitter και το Instagram. Σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δίνετε. Θα με συγχωρέσετε σήμερα δεν θα είμαι πολύ γελαστή, αλλά εδώ, θα είμαστε παρέα» ανέφερε ως αποχαιρετιστήριο λόγο για τον Μπρούνο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Μείνε» έπαιζε ως ηχητικό background.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Στα μαύρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θρηνεί τον Μπρούνο – Πως τον αποχαιρέτησε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα