Καφέ(ς) την Κυριακή!

Κυριακή... για άλλους η τελευταία και για άλλους η πρώτη μέρα της εβδομάδας! Συναισθήματα ανάμεικτα: το ΣΚ φτάνει στο τέλος του και η Δευτέρα σου χαμογελάει ήδη απειλητικά. Γι’ αυτό φρόντισε να περάσεις τις τελευταίες ώρες της Κυριακής σου όσο πιο χαλαρά μπορείς!

Σου προτείνω καφέ με φίλους, καφέ με το αμόρε, καφέ με την μικρή αδελφή σου, καφέ με την μαμά ή απλά φόρα τα καφέ σου και βγες μια βόλτα στο πλησιέστερο παρκάκι παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίo.

Όπως καταλαβαίνεις έχω συνδέσει την Κυριακή με το(ν)

καφέ για κάποιον ανεξήγητο λόγο… ή μήπως όχι;!

Μήπως φταίει που το καφέ κάνει δυναμικό comeback στην γκαρνταρόμπα μας; Τσέκαρα αρκετά editorials τελευταία και μπορώ να πω ότι το κυρίαρχο χρώμα δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο καφέ, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσα να μην κάνω μια μεγάλη αναζήτηση γύρω από οτιδήποτε brown new in! Ταξινόμησα, λοιπόν, τις ανακαλύψεις μου και παρακάτω θα δεις τις προτάσεις μου… διάλεξε όποια θες, αγόρασέ την με ένα κλικ και φόρα την τις Κυριακές σου!

Jackets, παλτά, cardigans… το καφέ παρακάτω έχει την τιμητική του! Ρίξε όμως μια ματιά και σ’ αυτές τις χαριτωμένες και ιδιαίτερες καφέ τσάντες που συνδυάζονται με τα πάντα! Μα και ένα ωραίο καφέ μποτάκι, δεν κάνει τα μάτια σου να βγάζουν καρδούλες;

ΠΟΝΤΣΟ ΚΑΠΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ (69,95 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΥΦΑΝ BIKER ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡ (139,00 €) [Περισσότερα]Double Pockets Buttonless Loose Cardigan (29,04 €) [Περισσότερα]Fading Color Knitted Buttonless Loose Cardigan (26,21 €) [Περισσότερα]ΠΑΛΤΟ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ (79,95 €) [Περισσότερα]SHOPPERS ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ (29,95 €) [Περισσότερα]Color Block PU Backpack (17,28 €) [Περισσότερα]ΤΣΑΝΤΑ SHOPPER ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΑΒΗ (19,95 €) [Περισσότερα]Lace-up Brown Boots (39,09 €) [Περισσότερα]Rivet Brown Zippered Boots (40,79 €) [Περισσότερα]ΜΠΟΤΑΚΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥΕΝΤ (49,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα