Οι παρουσιάστριες μας συστήνουν τους κούκλους αδερφούς τους [εικόνες]

Μπορεί να μην είναι διάσημοι αλλά τους γνωρίζουμε και ξέρουμε πράγματα γι’ αυτούς, αφού οι αδερφές τους λένε τα ονόματά τους και στάζουν μέλι. Τα αδέρφια των αγαπημένων παρουσιαστριών της μικρής οθόνης κρύβουν τελικά… πολλούς άσους στο μανίκι!

Η βασίλισσα της μικρής οθόνης, Ελένη Μενεγάκη, αγαπά όπως και τα παιδιά της τον μικρότερο αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο. Κάθε φορά που μιλά για εκείνον συγκινείται ενώ έχει δηλώσει ότι τον θεωρεί τον πιο όμορφο άντρα του κόσμου.

Και όχι άδικα. Ο Θοδωρής, που σπουδάζει στην Κύπρο Νομική, είναι καρδιοκατακτητής και τον έχουμε δει ουκ ολίγες φορές με εντυπωσιακές γυναίκες στο πλευρό του.

Ένας ακόμα γοητευτικός νεαρός είναι και ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Πάνος Καινούργιος σπουδάζει management, είναι χαμηλών τόνων και όπως έχει παραδεχτεί: «Δεν συνηθίζω να λέω ότι είμαι αδερφός της Κατερίνας γιατί δεν μου αρέσουν οι αντιδράσεις». Ωστόσο, σε κοινές τους εμφανίσεις πάντα φωτογραφίζονται αγκαλιά αφού η παρουσιάστρια τον λατρεύει.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Κατερίνα & Πάνος Καινούργιος Δούκισσα & Νικήτας Νομικός Άκης & Ζέτα Μακρυπούλια Ελένη Μενεγάκη & Θοδωρής Μισόκαλος Γιάννης & Σίσσυ Χρηστίδου

Ερωτευμένη με τον Γιάννη, τον κατά δυο χρόνια μικρότερο αδερφός της, δηλώνει η Σίσσυ Χρηστίδου. Εκείνος, μπορεί να μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, αλλά η παρουσιάστρια είναι κολλημένη μαζί του. Μάλιστα, έχει παραδεχτεί ότι δεν συμπαθούσε καμία κοπέλα του!

Ο μεγαλύτερος αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας, μπορεί να μην μοιάζει στην παρουσιάστρια αλλά έχει τη δική του γοητεία. Με σπουδές στο Λονδίνο στα ναυτιλιακά, ακολουθεί το δικό του δρόμο και δεν αγαπά τα φλας της δημοσιότητας.

Τέλος, τα βλέμματα τραβά και ο Άκης Μακρυπούλιας. Ο Βενιαμίν της οικογένειας, μοιάζει αρκετά με τη Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας έχει και μεγάλη αδυναμία. Ο επιχειρηματίας διατηρεί μπαρ στον Κεραμικό και η παρουσιάστρια βρίσκεται πολύ συχνά εκεί τόσο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη όσο και με αγαπημένους φίλους, όπως τον Νίκο Μουτσινά.

The post Οι παρουσιάστριες μας συστήνουν τους κούκλους αδερφούς τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα