Κάπα: To trend που συνεχίζει δυναμικά και αυτή την χρονιά.

Τα δυο τελευταία χρόνια οι κάπες εντάχθηκαν πολύ δυναμικά στο ντύσιμό μας, χάρη στον οίκο Burberry, που κατά κάποιο τρόπο τις ''ανέστησε'' και τις έφερε και πάλι στο προσκήνιο. Είναι ένα πανωφόρι που φοριέται μόνο του ή πάνω από άλλο πανωφόρι σε περιόδους που κάνει πολύ κρύο.

Αναμφισβήτητα η κάπα είναι στιλάτη, κυκλοφορεί πλέον σε μοναδικά σχέδια, υφές και χρώματα και μπορεί να προσθέσει μοναδικό στυλ στην εμφάνισή μας.

Φοριέται το πρωί με denim παντελόνι

ή υφασμάτινο παντελόνι. Επειδή έχει όγκο καλό, εαν δεν διαθέτετε ύψος να το συνδυάσετε με μποτάκια. Φοριέται επίσης μοναδικά με κολάν υφασμάτινο ή δερμάτινο και μπότες, με φούστες και φορέματα για πιο βραδινές εμφανίσεις. Πολύ στιλάτα και ιδιαίτερα είναι τα σακάκια που θυμίζουν κάπες για ξεχωριστό πραγματικά στυλ.

Τώρα, αν δεν έχετε κάπα αξίζει αρχικά να αγοράσετε μία μονόχρωμη, κλασική για να μπορείτε να τη συνδυάζετε με όλα σας τα ρούχα. Αν ήδη έχετε μονόχρωμη επιλέξτε μία με έντονα χρώματα και ξεχωριστό στυλ.

Επειδή οι κάπες, όπως έγραψα και πριν, έχουν όγκο καλό είναι πάντα το κάτω μέρος να είναι στενό, μην την φορέσετε δηλαδή με πολύ φαρδύ παντελόνι θα σας προσθέτει βάρος που δεν έχετε.

Τέλος, οι κάπες που είναι maxi ενδείκνυνται για βραδινές εξόδους ενώ εκείνες που είναι πιο κοντές είναι κατάλληλες για την καθημερινή μας εμφάνιση.

Πόντσο πλεκτό (33,60 €) [Περισσότερα]ASOS hooded cape with pockets (25,33 €) [Περισσότερα]Cape with geometric pattern (19,95 €) [Περισσότερα]Cape with geometric pattern (16,95 €) [Περισσότερα]Cape with tribal print (16,95 €) [Περισσότερα]Double face fluffy cape (24,95 €) [Περισσότερα]Lace cape (29,95 €) [Περισσότερα]Cape with geometric pattern (32,95 €) [Περισσότερα]Cape with geometric pattern (18,95 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Poncho "Thelma" Funky Buddha (29,90 €) [Περισσότερα]Πόντσο με κρόσσια σουέτ ταμπά (37,32 €) [Περισσότερα]Κάπα μάλλινη πλεχτή μπουκλέ (119,00 €) [Περισσότερα]Kάπα μάυρη με πον από οικολογική γούνα (59,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα