Η μοναδική γοητεία ενός λευκού πουλόβερ.

Τα λευκά πουλόβερ έχουν ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα, μπορούν να δείξουν τόσο κομψά και αριστοκρατικά με ότι και αν τα συνδυάσετε. Επίσης ''σπάνε'' τη μουντάδα του χειμώνα και με το κατάλληλο μακιγιάζ μπορείτε να δείχνετε μοναδικά φωτεινές, λαμπερές, ασυναγώνιστες.

Πάμε να δούμε λοιπόν τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα συνδυάσουμε και πραγματικά να αποθεώσουμε διαθέσεις και στυλ.

Αρχικά με denim παντελόνι και μπότες ή μποτάκια. Αν τα παπούτσια σας δε έχουν την απόχρωση του camel το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα

γοητευτικό.

Έπειτα με δερμάτινο παντελόνι ή κολάν. Αν ο συνδυασμός αυτός στοχεύει στις πρωινές ώρες το παπούτσι αξίζει να είναι sneaker, αν θέλετε να το φορέσετε βράδυ τότε μια εντυπωσιακή γόβα θα κάνει τη διαφορά.

Επίσης, με κάμελ πανωφόρι και υφασμάτινο ή denim παντελόνι. Το κάμελ πανωφόρι δένει γλυκά με το λευκό και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Αν είστε από εκείνες που τολμούν και θέλετε όλα τα μάτια να πέσουν πάνω σας τότε ένα ολόλευκο σύνολο θα σας δικαιώσει. Σε αυτή την περίπτωση τα αξεσουάρ αξίζει να έχουν κάμελ αποχρώσεις, μπεζ ή στο χρώμα του πάγου.

Τέλος ο συνδυασμός με μαύρο είναι ο πιο κλασικός και ο πιο ασφαλής για όλες μας.

Και οι δικές μας προτάσεις!

Πουλόβερ (26,00 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ (26,00 €) [Περισσότερα]Agel knitwear πουλόβερ εκρού με πλαϊνά ανοίγματα (49,80 €) [Περισσότερα]Pepe jeans- άσπρο (61,60 €) [Περισσότερα]Naf Naf - myosotis-άσπρο (49,60 €) [Περισσότερα]Πλεκτό με ψηλό λαιμό και χοντρή πλέξη με κοτσίδες (57,60 €) [Περισσότερα]Moony Mood - fucette ecru (31,00 €) [Περισσότερα]Cocoon γυναικείο εκρού πουλόβερ (98,00 €) [Περισσότερα]Vero Moda - charity (16,00 €) [Περισσότερα]Πλεκτό με κοτσίδες (24,40 €) [Περισσότερα]Μακρυμάνικο πλεκτό με κουμπιά στη μανικοκόλληση (33,60 €) [Περισσότερα]Χνουδωτό πλεκτό (24,40 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα