Mid-Season Sale: κομμάτια που αξίζει να επενδύσεις!

Αυτή η περίοδος των εκπτώσεων είναι μία από τις πιο αγαπημένες, αφού έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε κλασικά, διαχρονικά κομμάτια αλλά και πιο μοντέρνα, σε απίστευτες πραγματικά τιμές.

Κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε για εσάς τα καλύτερα!

Γυναικείο πουπουλένιο μπουφάν σε τρία χρώματα και ασυναγώνιστη τιμή. Με επένδυση συνθετικής γούνας εξαιρετικής ποιότητας σε όλο το εσωτερικό μέρος του μπουφάν. Διαθέτει τσέπες και κουκούλα που αποσπάται .Η κουκούλα έχει πλήρη εσωτερική γούνα καθώς επίσης

και γούνινο γιακά ο οποίος αποσπάται και αυτός.

Γιατί να το αγοράσω: γιατί ένα μπουφάν είναι all time classic, είναι διαχρονικό και πάντα χρειάζεται τον χειμώνα.

Μονγκόμερι, είναι διαχρονικότατο, δίνει στυλ, είναι La Redoute άρα εγγύηση, με κουκούλα και μπορντούρα από συνθετική γούνα, άρα τυπάδικο και μοντέρνο ταυτόχρονα.

Ημίπαλτο σε μιλιτέρ γραμμή. Ίσια γραμμή. Μεγάλος γιακάς με συνθετική γούνα.

Γιατί να το αγοράσω: γιατί τα παλτά εξίσου τον χειμώνα είναι διαχρονικά, είναι ζεστά, φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ και μπορούν να σε συντροφεύσουν παντου.

Γυναικείο/ εφηβικό πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση γούνας (29,90 €) [Περισσότερα]Μοντγκόμερι με κουκούλα (47,00 €) [Περισσότερα]Ημίπαλτο σε μιλιτέρ γραμμή (70,50 €) [Περισσότερα]

Kλασική μάυρη μπότα, από συνθετικό και ύφασμα.

Γιατί να το αγοράσω; γιατί απλά μία μαύρη μπότα ειδικά την περίοδο που το κρύο είναι έντονο θα σου χρειαστεί παντού και σετάρεται και με όλα τα ρούχα σου. Αν την επιλέξεις σε κάμελ απόχρωση έχεις λύσει το πρόβλημα των συνδυασμών για τα καφέ και μπεζ ρούχα σου.

Γυναικείο μποτάκι με λουράκια και τοκάδες του οίκου Sante. Κατασκευασμένο από συνθετικό καστόρι. Διαθέτει ελαστική αντιολισθητική σόλα. Το ύψος τακουνιού είναι 9,5cm.

Γιατί να το αγοράσω; γιατί τα μποτάκια συνδυάζονται εύκολα με τα denim παντελόνια σας, τις Midi Φούστες σας και τα φορέματά σας.

Ψηλές μπότες με φερμουάρ (54,85 €) [Περισσότερα]Γυναικείο μποτάκι Ταμπά (75,65 €) [Περισσότερα]

Γόβες με στρας στην ίδια απόχρωση

Γιατί να το αγοράσω; γιατί οι μαύρες γόβες είναι σαν το μαύρο φόρεμα, αξεπέραστες!

Μαύρο φόρεμα, χωρίς αυτό, οποιαδήποτε γυναικεία ντουλάπα είναι ελλιπής, τόσο απλά.

Γόβες με στρας στην ίδια απόχρωση (77,60 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα only (34,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα