Camel πανωφόρια: η πιο διαχρονική επιλογή!

Τρία είναι τα βασικά χρώματα στα οποία μπορεί να κινηθεί μία γυναίκα, όσο αφορά τις επιλογές της σε πανωφόρι: το μαύρο, επειδή συνδυάζεται με όλα, το γκρι που έχει μία νότα αριστοκρατίας και απλότητας μαζί και φυσικά το camel το οποίο αποθεώνει κυριολεκτικά την κομψότητα και αποτελεί ένα από τα πιο basics κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει αρχικά στις περισσότερες γυναίκες, δένει χρωματικά και στιλιστικά με πάρα πολλά ρούχα και το πιο σημαντικό απευθύνεται σε όλα σχεδόν τα γυναικεία

στυλ και σε όλες τις ώρες της ημέρας.

Έτσι, το πρωί μπορεί κανείς να το φορέσει στη δουλειά με ένα denim παντελόνι ή με ένα υφασμάτινο.

Εξαιρετική επιλογή είναι ο συνδυασμός με μία δερμάτινη φούστα στις αποχρώσεις του καφέ, ταιριάζει μοναδικά με ολόμαυρα σύνολα και το πιο σημαντικό, χαρίζει ένα στιλιστικά άψογο Minimal αποτέλεσμα.

Επίσης, θα σας εντυπωσιάσει αν το συνδυάσετε με λευκό πουλόβερ και παντελόνι, με δερμάτινο κολάν και sneakers και σαφέστατα αποθεώνεται, αν το σετάρετε με γκρι ρούχα. Ενας συνδυασμός πραγματικά ανεπανάληπτος.

Αναντίρρητα λοιπόν το camel πανωφόρι είναι από τα πιο κολακευτικά κάθε σεζόν, είναι ότι πιο διαχρονικό μπορείτε να επιλέξετε και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμα και σε μία νυχτερινή έξοδο, συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και τακούνια!

Τολμήστε το!

Και οι δικές μας προτάσεις!

Glamorous γυναικείο μακρύ παλτό (138,00 €) [Περισσότερα] Only new poebe coat (43,96 €) [Περισσότερα] Mink pink dawn till dusk (119,20 €) [Περισσότερα] Betty London (92,00 €) [Περισσότερα] Παλτό κλασικό (94,50 €) [Περισσότερα] Παλτό, 70% μαλλί (141,00 €) [Περισσότερα] Kim nude coatKIM NUDE COAT (28,00 €) [Περισσότερα] Ίσιο μαντό (117,50 €) [Περισσότερα] Κοντό μαντό με όρθιο γιακά (78,35 €) [Περισσότερα] Παλτό, 50% μαλλί (117,50 €) [Περισσότερα] Παλτό σε μιλιτέρ γραμμή (133,20 €) [Περισσότερα] Κοντή καμπαρντίνα (62,65 €) [Περισσότερα] Καμπαρντίνα από μαλακό Lyocell (78,35 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα