Γαλότσες, και όμως μπορούν να φορεθούν με στυλ!

Οι γαλότσες δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως αποτελούν ένα κομψό παπούτσι, αλλά τα τελευταία χρόνια μπήκαν δυναμικά στη βιομηχανία της μόδας και αποτελούν μία σίγουρη επιλογή όχι μόνο για τις γυναίκες που ζουν σε περιοχές με μεγάλες βροχοπτώσεις αλλά και από όλες εμάς. Κάθε φορά που βρέχει έντονα, θέλουμε να προστατέψουμε τα πόδια αλλά και συνολικά τον οργανισμό μας από τη βροχή.

Το καλό είναι πως πλέον κυκλοφορούν σε τόσα μα τόσα σχέδια και χρώματα και πως υπάρχουν πολλές επιλογές και ασφαλείς λύσεις, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κομψό και τελικά να καταφέρνουμε να κυκλοφορούμε

με στυλ τις βροχερές μέρες.

Είμαι κάθετα αντίθετη να τις φοράμε όταν δεν βρέχει, το υλικό από το ποίο είναι κατασκευασμένες καθώς και ο σκοπός της κατασκευής τους είναι ρητός: είναι ένα παπούτσι που προστατεύει από τη βροχή. Τις ηλιόλουστες μέρες σαφέστατα θα προτιμήσουμε τα μποτάκια μας τα sneaker μας ή τις γόβες μας.

Μπορούμε τις συνδυάσουμε με το κολάν μας, με το denim παντελόνι μας, ακόμα και με την φούστα μας ή το φόρεμά μας. Επειδή είναι ένα παπούτσι που δεν διακρίνεται για τα θηλυκά του στοιχεία αξίζει το υπόλοιπο ντύσιμό μας να έχει πολλά θηλυκά στοιχεία.

Πάμε να δούμε πως τις φορούν οι πιο διάσημες fashion bloggers και κατόπιν διαλέξαμε για εσάς τις καλύτερες!

Και οι δικές μας επιλογές:

Γυναικείες γαλότσες Tommy Hilfiger (120,00 €) [Περισσότερα]Γαλότσα κοντή μποτάκι με λάστιχο (31,76 €) [Περισσότερα]Aigle - VENISE - MARINE / άσπρο (60,00 €) [Περισσότερα]Nikki Me (31,00 €) [Περισσότερα]Be Only - SAFARI - CAMEL / MARINE (61,60 €) [Περισσότερα]Γαλότσες με τακούνι Tweedy (60,85 €) [Περισσότερα]Γαλότσες Trussardi Jeans Luobin (149,00 €) [Περισσότερα]Γαλότσες κλασικές με φυσικό καουτσούκ (86,20 €) [Περισσότερα]Aigle - chantebelle - Black (57,40 €) [Περισσότερα]Μπότες Troll (37,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα