Ζβέρεφ: “Άδικη η μεταχείριση στον Τζόκοβιτς”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπερασπίστηκε, όπως πρόσφατα έπραξε και ο Βάσεκ Πόσπισιλ, τον Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στην άδικη μεταχείριση που δέχεται από μεγάλη μερίδα κόσμου και ΜΜΕ, σύμφωνα πάντα με τον Γερμανό τενίστα.

Ο 23χρονος τενίστας αποκάλυψε πως ο Νόλε λειτούργησε ως ηγετική μορφή ενός group chat ώστε να γράψει την επιστολή των απαιτήσεων που είχε προς την Tennis

Australia δεχόμενος εντελώς άδικη κριτική σαν να ήταν μια δική του “εγωιστική” πρωτοβουλία.

“Αυτά που ανέφερε ο Τζόκοβιτς ήταν απαιτήσεις άλλων τενιστών που βρίσκονταν σε καραντίνα. Είμασταν όλοι σε ομαδική συνομιλία. Ο Τζόκοβιτς λειτούργησε ως ηγέτης με μεγάλη επιρροή και έγραψε την επιστολή αυτή. Το γράμμα δεν ήταν ουσιαστικά δικό του, ήταν αιτήματα άλλων παικτών. Πάλι τον απεικόνισαν σαν τον “κακό τύπο” ενώ στην πραγματικότητα υπερασπιζόταν συναδέλφους του” ανέφερε ο Σάσα.

Μίλησε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και για τον πρόσφατο “χωρισμό” του με τον Νταβίντ Φερέρ.

“Δεν ήθελα καθόλου να λήξει η συνεργασία μας. Μου άρεσε πάρα πολύ σαν προπονητής, ήταν ο καλύτερος που είχα μετά τον πατέρα μου. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να είναι περισσότερο με τη γυναίκα και τον γιο του. Η καραντίνα στην οποία έπρεπε να βρίσκεται μετά από κάθε τουρνουά έπαιξε τον ρόλο της στην απόφασή του. Ταιριάζαμε πάρα πολύ σαν προσωπικότητες, παρά τα όσα λέγονται και είχαμε “κουμπώσει” πολύ καλά” σχολίασε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ: “Άδικη η μεταχείριση στον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα