Τσιτσιπάς: ”Ο Κύργιος «μισεί» το να χάνει ένα παιχνίδι”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον Νικ Κύργιο, έναν αν μη τι άλλο «ιδιόρρυθμο» χαρακτήρα, εξηγώντας ότι ο Αυστραλός τενίστας δεν είναι αυτό που ακριβώς φαίνεται στον κόσμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναδείξει την εκρηκτική του προσωπικότητα ο Κύργιος στο παρελθόν με «έντονες» και αρκετές φορές «λάθος» αντιδράσεις σε ένα παιχνίδι, ωστόσο και ενώ πολλοί κριτικάρουν το γεγονός ότι ο Νικ είναι απαθής στα ματς του, ο Τσιτσιπάς τους διαψεύδει.

Τον Ιούλιο του 2019, Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος ένωσαν τις δυνάμεις τους για

να αγωνιστούν στα διπλά του Όπεν της Ουάσινγκτον, όπου δεν κατάφεραν αφού ηττήθηκαν από τους Νο.1 στο κόσμο Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρόμπερτ Φαράχ.

Ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας παραδέχθηκε ότι έμεινε έκπληκτος από τη στάση του συμπαίκτη του σε εκείνον τον αγώνα, αφού η στάση του δεν ήταν κάτι που περίμενε ο ίδιος.

”Είναι πολύ εκρηκτικός χαρακτήρας, μισεί να χάνει, πρέπει να εμπιστευτείτε για αυτό που λέω. Απλά μισεί να χάνει, δεν το περίμενα,” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

”Παίξαμε διπλά μαζί στην Ουάσινγκτον και όταν τελείωσε ο αγώνας ήταν τόσο απογοητευμένος, τόσο στεναχωρημένος. Ήταν κάτι που πραγματικά δεν περίμενα.

”Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα αντιδράσει έτσι.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τσιτσιπάς: ”Ο Κύργιος «μισεί» το να χάνει ένα παιχνίδι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα