Αδελαΐδα: Ο Ναδάλ νίκησε και ο κόσμος το απόλαυσε – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ με τον Ντόμινικ Τιμ σε έναν αγώνα περισσότερο «φιλικού» χαρακτήρα στην Αδελαΐδα, προσέφεραν μερικές «μαγικές» στιγμές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Ισπανό να επικρατεί με 7-5, 6-4.

Σε ένα τουρνουά με τη μορφή επίδειξης που συμμετέχουν κορυφαία ονόματα του Αντρικού και του Γυναικείου τένις, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια με υψηλό θέαμα.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam, ξεκίνησε με το δεξί

επικρατώντας του Αυστριακού και κάτοχου του US Open 2020, σε ένα ματς που απόλαυσε ο κόσμος, καθώς είδαμε και από τους δύο να μας χαρίζουν τένις υψηλού επιπέδου.

Vamos!

Thank you @RafaelNadal and @ThiemDomi for these wonderful memories in Adelaide #AdelaideTennis pic.twitter.com/RxJ2xpl8Yh

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 29, 2021

Μετά τον αγώνα οι δύο τους προχώρησαν σε δηλώσεις, ευχαριστώντας αρχικά τον κόσμο που βρέθηκε στην μεταξύ τους αναμέτρηση και την ενέργεια που τους έδωσε με τη παρουσία του μέσα στο παιχνίδι. Ακόμη, αναφέρθηκαν στην εκπληκτική προσπάθεια των αρμόδιων φορέων, οι οποίοι κατάφεραν με σκληρή μάχη να διασφαλίσουν την διεξαγωγή του Australian Open, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά.

Grateful to have you guys here.@ThiemDomi @RafaelNadal #AdelaideTennis pic.twitter.com/iUPCWZT6yH

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 29, 2021

Long may you play, @RafaelNadal #AdelaideTennis pic.twitter.com/X1GLkAOG09

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 29, 2021

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Αδελαΐδα: Ο Ναδάλ νίκησε και ο κόσμος το απόλαυσε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα