Μπάρτι: “Υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφεις!”

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιστροφή της στα κορτ μετά από 11 μήνες η Άσλεϊ Μπάρτι!

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, μπροστά στους συμπατριώτες της, απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην καλή της φίλη, Σιμόνα Χάλεπ, δείχνοντας πόσο πολύ της έλειψε η ατμόσφαιρα ενός αγώνα τένις μετά από τόσους πολλούς μήνες αποχής!

“Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα η επιστροφή μου στο κορτ! Προπονούμαι τους τελευταίους μήνες αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση ενός αγώνα. Στο εκτελεστικό κομμάτι, έχω να δουλέψω αρκετά πράγματα αλλά το πόσο πολύ το

απόλαυσα είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Όταν επιστρέφεις σε κάτι που αγαπάς, είσαι απλά ενθουσιασμένη! Μπορεί να έχω καλά αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα, μπορεί και όχι, δεν με πειράζει αυτό όσο προσπαθώ το καλύτερο μου κάθε μέρα” ανέφερε η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο.

Περίπου τα ίδια ανέφερε και η Χάλεπ επαινώντας το επίπεδο απόδοσης της Μπάρτι.

“Ένιωσα σαν να έπαιζα πρώτη φορά μπροστά σε κοινό! Μπορώ να πω ότι ήθελα λίγο παραπάνω οξυγόνο μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας! Η Άσλεϊ δεν φαινόταν καθόλου σαν να είχε να παίξει έναν χρόνο! Κάθε αγώνας μας είναι μια σπουδαία μάχη”.

Οι δυο τους ξεκινούν τη χρονιά την 1η Φλεβάρη αλλά σε διαφορετικά τουρνουά στη Μελβούρνη.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπάρτι: “Υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφεις!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα